Eredményeink
Versenyek, Szereplések, Nyertes pályázataink


Gratulálunk!

2018. augusztus 21-én SZOKOLAI LÓRÁNT harmonika szakos növendékünk meghívást kapott a SIÓFOKI zongora és gordonka mesterkurzus nyitókoncertjén való szereplésre.

további képek a fotógalériában

Gratulálunk!!!

a III. Szegedi Harmonikaverseny eredménye

A Harmonikások Országos Társasága idén (2018. június 24-én) harmadszor rendezte meg a versenyt Szegeden, ahol iskolánkat három növendékünk képviselte és a következő fantasztikus eredmények születtek:

B korcsoport: Nagy Réka 1. hely + különdíj
C korcsoport: Szokolai Lóránt 1. hely + különdíj
F korcsoport: Koncz Bianka 2. hely
További sikeres tanulmányokat, szép eredményeket kívánunk és gratulálunk felkészítőjüknek: SZOKOLAI ZOLTÁN tanár úrnak is!

képek a fotógalériában

https://harmonikavilag.hu/iii-szegedi-harmonikaversenyrol/

"A piramis csúcsa - NTP-MŰV-17-0140"
A Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar tábora Pusztavámon

A PIF ezen projektjét a Fúvószenekar legtehetségesebb növendékei számára dolgozta ki. A tehetség piramis tetején lévő, kiemelkedő kompetenciákkal rendelkező tanítványok részére kifejlesztett programban, a tehetséggazdagító foglalkozások mellett - tudásuk, tapasztalataik megosztásával - felkészítették tanítványaikat az önálló zenekari munkára, vezetésére, működtetésére.

A program támogatói: az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, a Nemzeti Tehetség Program és az Emberi Erőforrások Minisztériuma volt.

képek a fotógalériában

"B" tagozatos zongoristáink Budakalászon jártak...

2018. június 6-án szerdán este a Kalász Művészeti Iskola meghívásának eleget téve a TWMI "B" tagozatos zongora szakos növendékei közös koncerten vettek részt a budakalászi zongoristákkal. Az évek óta tartó baráti kapcsolat hagyományteremtő esemény lett a két iskola között, ugyanis a fantasztikus hangulatú és színvonalú koncert végén fogalmazódott meg az a gondolat, hogy a jövőben felváltva kerülnek majd megrendezésre a közös koncertek. Köszönjük a lehetőséget és várjuk az újabb találkozást!

képek a fotógalériában

Moderntánc Gála a TWMI-ben
2018. június 2. szombat

Idén második alkalommal rendezte meg a TWMI Moderntánc tanszaka az ÉVVÉGI GÁLÁT, melyen a különböző évfolyamok osztálytáncai mellett ízelítőt kaphattunk az "Enyém a vár" c. mesejáték tánc koreográfiájából és a tavasszal megrendezett Koreográfusverseny díjazottjait is újra megnézhette a kedves közönség. A gála remek hangulatú volt, melyen magas színvonalú produkciók születtek. Szeretettel gratulálunk Vincze Éva tanárnőnek és tanszakának!

képek a fotógalériában

A Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar sikerei
a Lipcsei BACH Fesztiválon 2018. június 10-én

A közönség vastapssal és hangos ovációval fogadta a TWMI fúvószenekarának műsorát a Lipcsei BACH Fesztiválon! A fúvószenekarral előadott Bach művek olyannyira lenyűgözték a szervezőket, hogy örökös meghívást kaptak a Fesztiválra! GRATULÁLUNK!!!

képek a fotógalériában

SZOKOLAI LÓRÁNT harmonika tanszakos növendékünk sikerei
a nemzetközi harmonikaversenyeken
2018. május 23-27.

Két újabb nagyszerű versenyeredményről számolhatunk be a harmonika tanszakon. A 2018. május 23-án Szerbiában - Óbecsén és 2018. május 24-27. Újvidéken megrendezett nemzetközi versenyeken SZOKOLAI LÓRÁNT növendékünk képviselte iskolánkat. Lóci mindkét megmérettetésen 1. díjat nyert, amihez szívből gratulálunk neki is és felkészítő tanárának - Szokolai Zoltánnak is és további szép sikereket kívánunk!

képek a fotógalériában

A TWMI Moderntánc tanszakának fellépése a Pomázi Gyereknapon 2018. május 26.

A tanszak tanulói Vincze Éva tanárnő vezetésével rendszeres fellépői a városi rendezvényeknek. 2018. május 26-án a gyermeknapi programsorozaton is nagy sikert arattak színes és magas színvonalú műsorukkal. Szereplésükhöz szívből gratulálunk!

képek a fotógalériában

A Magyar Rádió MÁRVÁNYTERMÉBEN jártunk...

2018. május 27-én vasárnap délután a TWMI zongora tanszakának növendéke MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR és tanára GILICE TERÉZ a Magyar Rádió Márványtermébe kapott meghívást, ahol az idei tanévben az országos versenyeken ZeTa Különdíjban részesült növendékek adtak koncertet. A fellépő gyerekekkel interjút is készítettek az elhangzó műsorszámok között, ahol érdekes kulisszatitkokat tudhattunk meg a darabokról, a gyerekek jövőbeni terveiről, hangszerválasztásukról. A hangversenyt rögzítették és most vasárnap (június 3-án) 10:30-kor adásba kerül "KEZDŐHANG" címmel a Bartók Rádió műsorában. Az elhangzott gyönyörű produkciókat érdemes meghallgatni!

képek a fotógalériában

Steinway gálán jártunk...

A TWMI zongora tanszakának növendéke MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR meghívást kapott a 2018. május 12-én szombaton megrendezésre kerülő budapesti Steinway gálára. A gálán a Szent István Konziban ősszel megtartott "Tiéd a Steinway" koncert legsikeresebb növendékei vehettek részt, akik egy gyönyörű STEINWAY SPIRIO zongorán játszhatták el műsorukat. A hangversenyt követően bemutatásra került a hangszer újítása, mely a világon egyedülálló kezdeményezés a Steinway zongorák terén. A fellépő gyerekeknek, szülőknek és a felkészítő tanároknak is fantasztikus élményben volt részük ezen a gyönyörű hétvégén. Köszönjük a lehetőséget!

képek a fotógalériában

Horváth Péter-Novák János:
ENYÉM A VÁR
a TWMI Zenés Diákszínpadának új bemutatója 2018. május 12. szombat 17.00
2018. május 13. vasárnap 17.00
2018. május 17. csütörtök 17.30

Horváth Péter - Novák János: Enyém a vár c. zenés színdarabját adja elő a Pomázi Zenés Diákszínpad 2018. május 12-én, 13-án és 17-én a Teleki-Wattay Művészeti Iskola Hangversenytermében, melyekre elővételben támogatójegyek vásárolhatók az iskola irodájában. Az előadás létrejöttét az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Tehetségprogram támogatta.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Szeretettel gratulálunk a fantasztikus díjakhoz! XI. ORSZÁGOS NÉGYKEZES ÉS KÉTZONGORÁS VERSENY

2018. április 6-8., BALASSAGYARMAT

A hétvégén (április 6-8. között) rendezték meg a XI. ORSZÁGOS NÉGYKEZES ÉS KÉTZONGORÁS VERSENYT Balassagyarmaton, ahol a Teleki-Wattay Művészeti Iskolát MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR és GILICE TERÉZ a tanár-diák korcsoportban képviselte és elképesztő eredményeket értek el: színvonalas játékukért, nemcsak 1. helyezést nyertek, hanem maximális pontszámukért megkapták a zsűri NAGYDÍJÁT is. Ezenkívül VEROSZTA MAGDA DÍJJAL is jutalmazták őket, amit a zsűri a legkiemelkedőbb versenyzők és tanárok számára ítélt oda. És végül, de nem utolsósorban a ZENETANÁROK TÁRSASÁGA jóvoltából kaptak egy koncertlehetőséget a MAGYAR RÁDIÓ MÁRVÁNYTERMÉBE, amit a rádió rögzíteni fog 2018. május 27-én. A koncertre Miszkuly Dóra Napsugár és Gilice Teréz szeretettel várnak ezúton is minden kedves érdeklődőt.

Gratulálunk!

Gratulálunk harmonika szakos növendékeink sikereihez !

A múlt hétvégén rendezték meg a VI. ORSZÁGOS HARMONIKAVERSENYT, Budapesten, ahol iskolánkat két növendékünk NAGY RÉKA és SZOKOLAI LÓRÁNT képviselték és nagyszerű eredményeket értek el: a 3. korcsoport két legmagasabb pontszámát kapták a versenyen.

Sikereikhez szívből gratulálunk felkészítő tanáruknak: Szokolai Zoltánnak is.

képek a fotógalériában

III. Miniature Musicali Nemzetközi Zongoraverseny SZLOVÁKIA, Párkány 2018. május 4.

Szeretettel gratulálunk zongora tanszakos növendékeinknek és felkészítő tanáraiknak, akik a III. Ifjú Zongoristák Nemzetközi Versenyén, Párkányban képviselték iskolánkat a hétvégén és a következő szép eredményekkel tértek haza:

MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR - Arany minősítés és az 1.korcsoport győztese (tanára: Gilice Teréz)

DEMJÉN TAMARA - Ezüst minősítés a 3. korcsoportban (tanára: Dudits Zsuzsanna)

LUGOSI NÓRA - Bronz minősítés az 1. korcsoportban (tanára: Dudits Zsuzsanna)

HUGYECSEK ROLAND, SZŐCS DÓRA - Bronz minősítés a 2. korcsoportban (tanáraik: Okabe Atsuko, Dudits Zsuzsanna, Gilice Teréz)

képek a fotógalériában

Gratulálunk harmonika tanszakos növendékeinknek!

Az elmúlt hónapokban a TWMI harmonika tanszakának növendékei több versenyen is összemérhették tudásukat, melyeken nagyon szépen szerepeltek, vitték iskolánk jóhírét.

2018. március. 23-án a VI. Országos Harmonikaverseny területi válogatóján, Budapesten a Dohnányi Ernő Zeneiskolában Koncz Bianka BRONZ minősítést kapott, Szokolai Lóránt ARANY minősítéssel 57 ponttal bejutott a május 13-i döntőbe.

2018. április. 13-16. között Belgrádban (Szerbia) a VI. Nemzetközi Harmonikafesztiválon egy rendkívül erős mezőnyben SZOKOLAI LÓRÁNT a II. díjkategóriában ezüst érmet nyert (23 versenyzőből 9. helyezést ért el).

2018. április. 20-24. között Ugljevikben (Bosznia és Hercegovina) a X. Nemzetközi Harmonikaversenyen 17 ország 72 városát képviselték a jelentkezők. A versenyen Szokolai Lóránt növendékünk II. Díjat (ezüst minősítést) ért el.

Szívből gratulálunk a szép eredményekhez minden növendékünknek és felkészítő tanáruknak, Szokolai Zoltánnak is!

képek a fotógalériában

GRATULÁLUNK ZONGORA SZAKOS NÖVENDÉKEINK SIKEREIHEZ!!!

I. Orbán+ Nemzetközi Zongoraverseny

CHEEK CECÍLIA KINCSŐ és MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR színvonalas játékukért a zsűri KÜLÖNDÍJÁT kapták az I. ORBÁN+ NEMZETKÖZI ZONGORAVERSENYEN!

2018. április 27-29. között rendezték meg az I. ORBÁN+ NEMZETKÖZI ZONGORAVERSENYT a szentendrei Vujicsics Zeneiskolában, ahol a Teleki-Wattay Művészeti Iskolát három növendékünk képviselte: DEMJÉN TAMARA (felkészítő tanára: Dudits Zsuzsanna), CHEEK CECÍLIA KINCSŐ és MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR (tanáruk: Gilice Teréz). Mindhárom növendékünk nagyon szépen játszott a legnépesebb 2. korcsoportban, ahol 83 versenyző mérte össze tudását !!! A fantasztikus hangulatú verseny 4 korcsoportjába a szervezők minden várakozását felülmúlva 193 zongorista jelentkezett az ország minden pontjáról és még külföldről (Németország, Észtország) is, így a jelentkezőket két zsűri hallgatta meg párhuzamosan a szentendrei Városháza Dísztermében és a Zeneiskolában is. Az első nap végén az Ünnepi Megnyitó keretén belül BALOG JÓZSEF zongoraművész koncertjét hallgathattuk meg. A második nap esti programja csodálatos, életre szóló élmény volt ORBÁN GYÖRGY és LAKOS ÁGNES Kávéházi beszélgetése a Szamos Marcipánházban, ahol a sok érdekes információ és a mesés finomságok mellett még a csembalót is ki lehetett próbálni és a zeneszerző dedikálta a gyerekek kottáit.

Szívből gratulálunk minden résztvevőnek és tanáraiknak egyaránt!

képek a fotógalériában

KOREOGRÁFUS VERSENY - 2018. április
a TWMI Moderntánc tanszakán

Áprilisban tartotta a moderntánc szak első házi koreográfus versenyét, ahol az idősebb diákok saját készítésű koreográfiájukkal mérhették össze tehetségüket. Nem titok, hogy a versennyel hagyományt szeretnének teremteni a tanszakon. A zsűri értékelése szerint a verseny rendkívül jól sikerült.

Eredményhirdetésre és a versenyszámok újbóli bemutatására a Táncgálán, 2018. június 2-án kerül sor.

képek a fotógalériában

HANGSZERBEMUTATÓ kiskoncertek a pomázi óvodákban

2018. április 23-25. között iskolánk növendékei Albrechtovics Miklósné, Gilice Teréz és Vincze Éva tanárnőkkel ismét ellátogattak a pomázi ovisokhoz rengeteg tavaszi dalocskával és a hangszerek arzenáljával, hogy megismertessék a legkisebbekkel is a zenetanulás és a tánc örömeit. A koncerteken óriási sikere volt moderntánc szakos növendékeink bemutatójának is. Nem maradt el a közös éneklés sem, melyet mindig nagy örömmel és csodálattal hallgatunk a kicsiktől. Köszönet minden pomázi óvodának, hogy ilyen nagy szeretettel fogadnak minket és gratulálunk a résztvevő növendékeinknek is.

képek a fotógalériában

Szeretettel gratulálunk a zongora tanszak újabb sikereihez 2018. március 22-25. Zenevarázslat Nemzetközi Négykezes Zongoraverseny, EGER

Szőcs Dóra - Miszkuly Dóra Napsugár ARANY DÍJ

Cheek Cecília Kincső - Albert Anna Zsófia ARANY DÍJ

Miszkuly Dóra Napsugár - Gilice Teréz NÍVÓ DÍJ

2018. március 22-25. között rendezték meg a ZENEVARÁZSLAT Nemzetközi Négykezes Zongoraversenyt Egerben, ahol iskolánkat 3 páros képviselte. SZŐCS DÓRA és MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR a 2. korcsoportban, CHEEK CECÍLIA KINCSŐ és ALBERT ANNA ZSÓFIA a 3. korcsoportban, MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR és GILICE TERÉZ a tanár-diák kategóriában mutatta be műsorát.

A versenynek az egri Eszterházy Károly Egyetem Kápolna terme adott otthont, ahol a résztvevők egy fantasztikus Steinway zongorán játszhattak. A remek hangulatú, színvonalas megmérettetésen gyönyörű eredmények születtek: két ARANY és egy NÍVÓ DÍJ, amihez szívből gratulálunk a résztvevőknek.

GRATULÁLUNK! 

VI. Nemzetközi Zongorafesztivál - 

Miszkuly Dóra Napsugár KÜLÖNDÍJ

2018. március 9-10. között rendezték meg a VI. NEMZETKÖZI ZONGORAFESZTIVÁLT Törökszentmiklóson, ahol a Teleki-Wattay Művészeti Iskola első ízben vett részt. A rendkívül jó hangulatú, magas színvonalú versenyen 5 ország (Szerbia, Szlovákia, Ukrajna, Románia és Magyarország) 65 tanulója 5 korcsoportban mérte össze tudását. A legnépesebb korcsoport 38 versenyzővel az 1. korcsoport volt, ahol iskolánkat MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR növendékünk képviselte (felkészítő tanára: Gilice Teréz) és műsorát a zsűri KÜLÖNDÍJ- jal jutalmazta.

Eredményéhez szívből gratulálunk!