Eredményeink
Versenyek, Szereplések, Nyertes pályázataink

GRATULÁLUNK A FANTASZTIKUS EREDMÉNYEKHEZ! - 4 PÁROS - 4 ARANYDÍJ !

Aranyeső a POMÁZI zongoristáknak :)

2019. február 28-március 3-ig immár negyedik alkalommal rendezték meg Eger városában a ZENEVARÁZSLAT NÉGYKEZES ZONGORAVERSENYT, ahol idén több mint 100 nevező indult.

Iskolánkat 4 páros képviselte:

MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR - GILICE TERÉZ (tanár-diák kategória, 2. korcsoport),

SZABÓ DOMONKOS JAKAB - SZABÓ DOROTTYA HANNA (3.korcsoport),

ANTALFY BALÁZS - PÁVÓ ANNA ZSÓFIA (4+ korcsoport) - felkészítő tanáruk: Gilice Teréz,

BÁN BALÁZS - BADRUDDIN PANNA FATIMA (5.korcsoport) - felkészítő tanáruk: Szkubán Judit.

Résztvevő diákjaink gyönyörűen szerepeltek a megmérettetésen és mindannyian ARANY MINŐSÍTÉST értek el, melyhez szívből gratulálunk nekik és felkészítő tanáraiknak is egyaránt!

Az Egerben töltött hétvége alatt BOGÁNYI GERGELY, BALÁZS JÁNOS zongoraművészek csodálatos koncertjén kívül a gyerekek meghallgathatták MOCSÁRY KÁROLY gálakoncertjét is, ahol TAKÁCS BENCE szavalta magyar költőink megkapó verseit. A versenyt városnézés, pizzázás, séta az egri várba és az esti kártyacsaták tették feledhetetlen élménnyé mindenki számára.

további képek a fotógalériában

Gratulálunk HARMONIKÁSAINKNAK!

A Teleki-Wattay Művészeti Iskola harmonikás növendékei, Nagy Réka és Szokolai Lóránt, elismerő oklevelet kaptak a Harmonikások Országos Társaságától az előző években végzett kiemelkedő szakmai munkájukért és kiváló eredményeikért. A díjkiosztásra és a gála koncertre 2019. 02. 02-án, Albertirsán került sor. Tanáruk, Szokolai Zoltán is elismerő oklevélben részesült. Több rangos felnőtt fellépő mellett Lórántot is felkérték szereplésre. Előző héten pedig Nagy Réka lépett fel nagy sikerrel az Országos Téli Hangversenyen, Budapesten a Fischer Annie Zeneiskolában. Szívből gratulálunk és további sikereket kívánunk!

további képek a fotógalériában

Dunakanyari Ifjú Muzsikusok XIII. Kamarazenei Találkozója, 2019. február 23. Tahitótfalu

2019. február 23-án ismét megrendezésre került a találkozó, ahol iskolánkat igen népes csapat képviselte. A fesztiválon nemcsak sokan voltak, hanem kiváló és magas színvonalú produkciókat mutattak be.

A TWMI képviseletében a Fuvolaegyüttes, a Csellózenekar, a Hegedűegyüttes, a Reneszánsz együttes, a Cselló duó, a Hegedű trió és a Zongora négykezes mutatkozott be ezen a gyönyörű szombat délelőttön, ahol a legjobb produkciókat a zsűri külön is értékelte:
KÜLÖN DÍJAT kapott:
a Négykezes páros: ANTALFY BALÁZS és PÁVÓ ANNA ZSÓFIA - tanáruk:GILICE TERÉZ;
A Hegedű trió:KLEMM EMMA SÁRA, KOCH FANNI és SIPOS ILKA - tanáruk: REMENYIK GABRIELLA;
A Reneszánsz együttes: HALÁSZ ENIKŐ, FETTER ZSÓFIA, MOLNÁR PETRA, SIPOS ILKA és PÁSZTOR CSILLA - tanáruk: FADGYAS GITTA;
Egyéni, sokoldalú teljesítményéért PÁSZTOR CSILLA - tanára LUKÁCS ZSUZSA
Tanári különdíjban részesült LUKÁCS ZSUZSA csellótanárunk.

Szívből gratulálunk a szép eredményekhez és további sikeres és jókedvű munkálkodást kívánunk az együtteseknek és felkészítő tanáraiknak!

képek a fotógalériában.

Miszkuly Dóra Napsugár zongorista növendékünk bejutott a XV. Országos Zongoraverseny DÖNTŐJÉBE!


2019. február 12-én rendezték Cegléden a XV. Országos Zongoraverseny Pest, Fejér és Nógrád megyei területi válogatóját, ahol iskolánkat Miszkuly Dóra Napsugár (felkészítő tanára: Gilice Teréz) egyedüli indulóként képviselte a 2. korcsoportban.

Sugi korcsoportjában az egyik legfiatalabb zongoristaként versenyműsorával NÍVÓDÍJAT kapott a válogatón és az elért 53 pontos teljesítményével nemcsak az Országos Döntőbe jutott el, hanem egyúttal meghívást kapott a tavaszi STEINWAY Gálára a budapesti Opera Zongoraterembe.

A döntő március végén lesz Nyíregyházán, ahol ezt a rangos versenyt 3 évente rendezi az Oktatási Hivatal.

Szívből gratulálunk és további sikereket kívánunk!

képek a fotógalériábanGratulálunk!

2018. augusztus 21-én SZOKOLAI LÓRÁNT harmonika szakos növendékünk meghívást kapott a SIÓFOKI zongora és gordonka mesterkurzus nyitókoncertjén való szereplésre.

további képek a fotógalériában

Gratulálunk!!!

a III. Szegedi Harmonikaverseny eredménye

A Harmonikások Országos Társasága idén (2018. június 24-én) harmadszor rendezte meg a versenyt Szegeden, ahol iskolánkat három növendékünk képviselte és a következő fantasztikus eredmények születtek:

B korcsoport: Nagy Réka 1. hely + különdíj
C korcsoport: Szokolai Lóránt 1. hely + különdíj
F korcsoport: Koncz Bianka 2. hely
További sikeres tanulmányokat, szép eredményeket kívánunk és gratulálunk felkészítőjüknek: SZOKOLAI ZOLTÁN tanár úrnak is!

képek a fotógalériában

https://harmonikavilag.hu/iii-szegedi-harmonikaversenyrol/

"A piramis csúcsa - NTP-MŰV-17-0140"
A Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar tábora Pusztavámon

A PIF ezen projektjét a Fúvószenekar legtehetségesebb növendékei számára dolgozta ki. A tehetség piramis tetején lévő, kiemelkedő kompetenciákkal rendelkező tanítványok részére kifejlesztett programban, a tehetséggazdagító foglalkozások mellett - tudásuk, tapasztalataik megosztásával - felkészítették tanítványaikat az önálló zenekari munkára, vezetésére, működtetésére.

A program támogatói: az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, a Nemzeti Tehetség Program és az Emberi Erőforrások Minisztériuma volt.

képek a fotógalériában

"B" tagozatos zongoristáink Budakalászon jártak...

2018. június 6-án szerdán este a Kalász Művészeti Iskola meghívásának eleget téve a TWMI "B" tagozatos zongora szakos növendékei közös koncerten vettek részt a budakalászi zongoristákkal. Az évek óta tartó baráti kapcsolat hagyományteremtő esemény lett a két iskola között, ugyanis a fantasztikus hangulatú és színvonalú koncert végén fogalmazódott meg az a gondolat, hogy a jövőben felváltva kerülnek majd megrendezésre a közös koncertek. Köszönjük a lehetőséget és várjuk az újabb találkozást!

képek a fotógalériában

Moderntánc Gála a TWMI-ben
2018. június 2. szombat

Idén második alkalommal rendezte meg a TWMI Moderntánc tanszaka az ÉVVÉGI GÁLÁT, melyen a különböző évfolyamok osztálytáncai mellett ízelítőt kaphattunk az "Enyém a vár" c. mesejáték tánc koreográfiájából és a tavasszal megrendezett Koreográfusverseny díjazottjait is újra megnézhette a kedves közönség. A gála remek hangulatú volt, melyen magas színvonalú produkciók születtek. Szeretettel gratulálunk Vincze Éva tanárnőnek és tanszakának!

képek a fotógalériában

A Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar sikerei
a Lipcsei BACH Fesztiválon 2018. június 10-én

A közönség vastapssal és hangos ovációval fogadta a TWMI fúvószenekarának műsorát a Lipcsei BACH Fesztiválon! A fúvószenekarral előadott Bach művek olyannyira lenyűgözték a szervezőket, hogy örökös meghívást kaptak a Fesztiválra! GRATULÁLUNK!!!

képek a fotógalériában

SZOKOLAI LÓRÁNT harmonika tanszakos növendékünk sikerei
a nemzetközi harmonikaversenyeken
2018. május 23-27.

Két újabb nagyszerű versenyeredményről számolhatunk be a harmonika tanszakon. A 2018. május 23-án Szerbiában - Óbecsén és 2018. május 24-27. Újvidéken megrendezett nemzetközi versenyeken SZOKOLAI LÓRÁNT növendékünk képviselte iskolánkat. Lóci mindkét megmérettetésen 1. díjat nyert, amihez szívből gratulálunk neki is és felkészítő tanárának - Szokolai Zoltánnak is és további szép sikereket kívánunk!

képek a fotógalériában

A TWMI Moderntánc tanszakának fellépése a Pomázi Gyereknapon 2018. május 26.

A tanszak tanulói Vincze Éva tanárnő vezetésével rendszeres fellépői a városi rendezvényeknek. 2018. május 26-án a gyermeknapi programsorozaton is nagy sikert arattak színes és magas színvonalú műsorukkal. Szereplésükhöz szívből gratulálunk!

képek a fotógalériában

A Magyar Rádió MÁRVÁNYTERMÉBEN jártunk...

2018. május 27-én vasárnap délután a TWMI zongora tanszakának növendéke MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR és tanára GILICE TERÉZ a Magyar Rádió Márványtermébe kapott meghívást, ahol az idei tanévben az országos versenyeken ZeTa Különdíjban részesült növendékek adtak koncertet. A fellépő gyerekekkel interjút is készítettek az elhangzó műsorszámok között, ahol érdekes kulisszatitkokat tudhattunk meg a darabokról, a gyerekek jövőbeni terveiről, hangszerválasztásukról. A hangversenyt rögzítették és most vasárnap (június 3-án) 10:30-kor adásba kerül "KEZDŐHANG" címmel a Bartók Rádió műsorában. Az elhangzott gyönyörű produkciókat érdemes meghallgatni!

képek a fotógalériában

Steinway gálán jártunk...

A TWMI zongora tanszakának növendéke MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR meghívást kapott a 2018. május 12-én szombaton megrendezésre kerülő budapesti Steinway gálára. A gálán a Szent István Konziban ősszel megtartott "Tiéd a Steinway" koncert legsikeresebb növendékei vehettek részt, akik egy gyönyörű STEINWAY SPIRIO zongorán játszhatták el műsorukat. A hangversenyt követően bemutatásra került a hangszer újítása, mely a világon egyedülálló kezdeményezés a Steinway zongorák terén. A fellépő gyerekeknek, szülőknek és a felkészítő tanároknak is fantasztikus élményben volt részük ezen a gyönyörű hétvégén. Köszönjük a lehetőséget!

képek a fotógalériában

Horváth Péter-Novák János:
ENYÉM A VÁR
a TWMI Zenés Diákszínpadának új bemutatója 2018. május 12. szombat 17.00
2018. május 13. vasárnap 17.00
2018. május 17. csütörtök 17.30

Horváth Péter - Novák János: Enyém a vár c. zenés színdarabját adja elő a Pomázi Zenés Diákszínpad 2018. május 12-én, 13-án és 17-én a Teleki-Wattay Művészeti Iskola Hangversenytermében, melyekre elővételben támogatójegyek vásárolhatók az iskola irodájában. Az előadás létrejöttét az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Tehetségprogram támogatta.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Szeretettel gratulálunk a fantasztikus díjakhoz! XI. ORSZÁGOS NÉGYKEZES ÉS KÉTZONGORÁS VERSENY

2018. április 6-8., BALASSAGYARMAT

A hétvégén (április 6-8. között) rendezték meg a XI. ORSZÁGOS NÉGYKEZES ÉS KÉTZONGORÁS VERSENYT Balassagyarmaton, ahol a Teleki-Wattay Művészeti Iskolát MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR és GILICE TERÉZ a tanár-diák korcsoportban képviselte és elképesztő eredményeket értek el: színvonalas játékukért, nemcsak 1. helyezést nyertek, hanem maximális pontszámukért megkapták a zsűri NAGYDÍJÁT is. Ezenkívül VEROSZTA MAGDA DÍJJAL is jutalmazták őket, amit a zsűri a legkiemelkedőbb versenyzők és tanárok számára ítélt oda. És végül, de nem utolsósorban a ZENETANÁROK TÁRSASÁGA jóvoltából kaptak egy koncertlehetőséget a MAGYAR RÁDIÓ MÁRVÁNYTERMÉBE, amit a rádió rögzíteni fog 2018. május 27-én. A koncertre Miszkuly Dóra Napsugár és Gilice Teréz szeretettel várnak ezúton is minden kedves érdeklődőt.

Gratulálunk!

Gratulálunk harmonika szakos növendékeink sikereihez !

A múlt hétvégén rendezték meg a VI. ORSZÁGOS HARMONIKAVERSENYT, Budapesten, ahol iskolánkat két növendékünk NAGY RÉKA és SZOKOLAI LÓRÁNT képviselték és nagyszerű eredményeket értek el: a 3. korcsoport két legmagasabb pontszámát kapták a versenyen.

Sikereikhez szívből gratulálunk felkészítő tanáruknak: Szokolai Zoltánnak is.

képek a fotógalériában

III. Miniature Musicali Nemzetközi Zongoraverseny SZLOVÁKIA, Párkány 2018. május 4.

Szeretettel gratulálunk zongora tanszakos növendékeinknek és felkészítő tanáraiknak, akik a III. Ifjú Zongoristák Nemzetközi Versenyén, Párkányban képviselték iskolánkat a hétvégén és a következő szép eredményekkel tértek haza:

MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR - Arany minősítés és az 1.korcsoport győztese (tanára: Gilice Teréz)

DEMJÉN TAMARA - Ezüst minősítés a 3. korcsoportban (tanára: Dudits Zsuzsanna)

LUGOSI NÓRA - Bronz minősítés az 1. korcsoportban (tanára: Dudits Zsuzsanna)

HUGYECSEK ROLAND, SZŐCS DÓRA - Bronz minősítés a 2. korcsoportban (tanáraik: Okabe Atsuko, Dudits Zsuzsanna, Gilice Teréz)

képek a fotógalériában

Gratulálunk harmonika tanszakos növendékeinknek!

Az elmúlt hónapokban a TWMI harmonika tanszakának növendékei több versenyen is összemérhették tudásukat, melyeken nagyon szépen szerepeltek, vitték iskolánk jóhírét.

2018. március. 23-án a VI. Országos Harmonikaverseny területi válogatóján, Budapesten a Dohnányi Ernő Zeneiskolában Koncz Bianka BRONZ minősítést kapott, Szokolai Lóránt ARANY minősítéssel 57 ponttal bejutott a május 13-i döntőbe.

2018. április. 13-16. között Belgrádban (Szerbia) a VI. Nemzetközi Harmonikafesztiválon egy rendkívül erős mezőnyben SZOKOLAI LÓRÁNT a II. díjkategóriában ezüst érmet nyert (23 versenyzőből 9. helyezést ért el).

2018. április. 20-24. között Ugljevikben (Bosznia és Hercegovina) a X. Nemzetközi Harmonikaversenyen 17 ország 72 városát képviselték a jelentkezők. A versenyen Szokolai Lóránt növendékünk II. Díjat (ezüst minősítést) ért el.

Szívből gratulálunk a szép eredményekhez minden növendékünknek és felkészítő tanáruknak, Szokolai Zoltánnak is!

képek a fotógalériában

GRATULÁLUNK ZONGORA SZAKOS NÖVENDÉKEINK SIKEREIHEZ!!!

I. Orbán+ Nemzetközi Zongoraverseny

CHEEK CECÍLIA KINCSŐ és MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR színvonalas játékukért a zsűri KÜLÖNDÍJÁT kapták az I. ORBÁN+ NEMZETKÖZI ZONGORAVERSENYEN!

2018. április 27-29. között rendezték meg az I. ORBÁN+ NEMZETKÖZI ZONGORAVERSENYT a szentendrei Vujicsics Zeneiskolában, ahol a Teleki-Wattay Művészeti Iskolát három növendékünk képviselte: DEMJÉN TAMARA (felkészítő tanára: Dudits Zsuzsanna), CHEEK CECÍLIA KINCSŐ és MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR (tanáruk: Gilice Teréz). Mindhárom növendékünk nagyon szépen játszott a legnépesebb 2. korcsoportban, ahol 83 versenyző mérte össze tudását !!! A fantasztikus hangulatú verseny 4 korcsoportjába a szervezők minden várakozását felülmúlva 193 zongorista jelentkezett az ország minden pontjáról és még külföldről (Németország, Észtország) is, így a jelentkezőket két zsűri hallgatta meg párhuzamosan a szentendrei Városháza Dísztermében és a Zeneiskolában is. Az első nap végén az Ünnepi Megnyitó keretén belül BALOG JÓZSEF zongoraművész koncertjét hallgathattuk meg. A második nap esti programja csodálatos, életre szóló élmény volt ORBÁN GYÖRGY és LAKOS ÁGNES Kávéházi beszélgetése a Szamos Marcipánházban, ahol a sok érdekes információ és a mesés finomságok mellett még a csembalót is ki lehetett próbálni és a zeneszerző dedikálta a gyerekek kottáit.

Szívből gratulálunk minden résztvevőnek és tanáraiknak egyaránt!

képek a fotógalériában

KOREOGRÁFUS VERSENY - 2018. április
a TWMI Moderntánc tanszakán

Áprilisban tartotta a moderntánc szak első házi koreográfus versenyét, ahol az idősebb diákok saját készítésű koreográfiájukkal mérhették össze tehetségüket. Nem titok, hogy a versennyel hagyományt szeretnének teremteni a tanszakon. A zsűri értékelése szerint a verseny rendkívül jól sikerült.

Eredményhirdetésre és a versenyszámok újbóli bemutatására a Táncgálán, 2018. június 2-án kerül sor.

képek a fotógalériában

HANGSZERBEMUTATÓ kiskoncertek a pomázi óvodákban

2018. április 23-25. között iskolánk növendékei Albrechtovics Miklósné, Gilice Teréz és Vincze Éva tanárnőkkel ismét ellátogattak a pomázi ovisokhoz rengeteg tavaszi dalocskával és a hangszerek arzenáljával, hogy megismertessék a legkisebbekkel is a zenetanulás és a tánc örömeit. A koncerteken óriási sikere volt moderntánc szakos növendékeink bemutatójának is. Nem maradt el a közös éneklés sem, melyet mindig nagy örömmel és csodálattal hallgatunk a kicsiktől. Köszönet minden pomázi óvodának, hogy ilyen nagy szeretettel fogadnak minket és gratulálunk a résztvevő növendékeinknek is.

képek a fotógalériában

Szeretettel gratulálunk a zongora tanszak újabb sikereihez 2018. március 22-25. Zenevarázslat Nemzetközi Négykezes Zongoraverseny, EGER

Szőcs Dóra - Miszkuly Dóra Napsugár ARANY DÍJ

Cheek Cecília Kincső - Albert Anna Zsófia ARANY DÍJ

Miszkuly Dóra Napsugár - Gilice Teréz NÍVÓ DÍJ

2018. március 22-25. között rendezték meg a ZENEVARÁZSLAT Nemzetközi Négykezes Zongoraversenyt Egerben, ahol iskolánkat 3 páros képviselte. SZŐCS DÓRA és MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR a 2. korcsoportban, CHEEK CECÍLIA KINCSŐ és ALBERT ANNA ZSÓFIA a 3. korcsoportban, MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR és GILICE TERÉZ a tanár-diák kategóriában mutatta be műsorát.

A versenynek az egri Eszterházy Károly Egyetem Kápolna terme adott otthont, ahol a résztvevők egy fantasztikus Steinway zongorán játszhattak. A remek hangulatú, színvonalas megmérettetésen gyönyörű eredmények születtek: két ARANY és egy NÍVÓ DÍJ, amihez szívből gratulálunk a résztvevőknek.

GRATULÁLUNK! 

VI. Nemzetközi Zongorafesztivál - 

Miszkuly Dóra Napsugár KÜLÖNDÍJ

2018. március 9-10. között rendezték meg a VI. NEMZETKÖZI ZONGORAFESZTIVÁLT Törökszentmiklóson, ahol a Teleki-Wattay Művészeti Iskola első ízben vett részt. A rendkívül jó hangulatú, magas színvonalú versenyen 5 ország (Szerbia, Szlovákia, Ukrajna, Románia és Magyarország) 65 tanulója 5 korcsoportban mérte össze tudását. A legnépesebb korcsoport 38 versenyzővel az 1. korcsoport volt, ahol iskolánkat MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR növendékünk képviselte (felkészítő tanára: Gilice Teréz) és műsorát a zsűri KÜLÖNDÍJ- jal jutalmazta.

Eredményéhez szívből gratulálunk!