Eredményeink

Versenyek, Szereplések, Nyertes pályázataink

Szeretettel gratulálunk a TWMI szolfézs tanszakának

A 2023. március 8-án Kecskeméten megrendezett XIII. Országos Kodály Zoltán Szolfézs és Népdaléneklési Verseny területi válogatójáról Andics Áron növendékünk nagyon szép eredménnyel tért haza, hiszen a megmérettetésen 283 pontot ért el. A versenybizottság döntése alapján a 215 pont felett teljesített versenyzők vehetnek részt az országos döntőben, ahová Áron a 94%-os teljesítményével magabiztosan bejutott.

Szeretettel gratulálunk neki és felkészítőjének Szkubán Judit tanárnőnek, valamint sok sikert kívánunk a versenyhez a továbbiakban is.

Gratulálunk a csembalistáknak!

A 2023. március 2-4. között megrendezett VII. Országos Csembalóversenyen négy növendék képviselte iskolánkat, melynek a budapesti Weiner Leó Katolikus Zeneiskola és Zeneművészeti Szakgimnázium adott otthont. Nagy örömünkre az I. Korcsoportban Alpár Artúr első díjat, a II.korcsoportban Nyitrai Ábris második díjat és Kamara kategóriában Szél Zsófia - Almási Liliána produkciója első helyezést kapott.

Szeretettel gratulálunk a gyerekeknek és felkészítőjüknek OKABE ATSUKO tanárnőnek is!

Szeretettel gratulálunk a TWMI gitár tanszakának

A 2023. február 18-án Tahitótfaluban megrendezett 16. Ifjú Muzsikusok Kamarazenei Fesztiválján a Teleki-Wattay Művészeti Iskola a Dezentor gitártrió – melynek tagjai: VIDA ÁGOSTON, ÓNODI NIMRÓD, SZOTLÁR BOTOND – nevében képviseltette magát. Nagy örömmel adjuk hírül, hogy a gitárosok produkcióját a zsűri különdíjjal tüntette ki.

Gratulálunk mindhárom ifjú muzsikusnak és felkészítő tanáruknak, Veres Zoltán tanár úrnak is.

Szeretettel gratulálunk a TWMI  fuvola tanszakának

A Teleki-Wattay Művészeti Iskola fuvolistája HERNÁDY MÁRIA RÓZA 2023. február 17-én a Pest-, Fejér-, Nógrád megyei zeneiskolák fuvola tanszakainak meghirdetett Szentendrei III. Minősítő Fuvolaversenyen vett részt a Vujicsics Tihamér Zeneiskolában.

Marcsi a harmadik korcsoportban indult, ahol Blaz Pucihar: A szomorú szibériai tigris, illetve M.P. Muszorgszkij: Gopak c. darabját játszotta.

Nagy örömünkre Hernády Mária Róza műsoráért ARANY minősítést kapott, Dudits Zsuzsanna zongora kísérői különdíjat, Bendes Bettina pedig felkészítő tanári különdíjban részesült. Szeretettel gratulálunk!

Szeretettel gratulálunk a TWMI zongoristáinak! 

2022. március 18-án pénteken este ünnepélyes díjkiosztó gálahangverseny adott méltó lezárási alkalmat a bajai Bácskai Művelődési Központban a 2. Nemzetközi Zongoramesék Zongoraversenynek, ahol Miszkuly Dóra Napsugár is fellépett a verseny meghívott különdíjasai között. A verseny 2022. februárjában online formában került meghirdetésre, amelyre idén több mint 280 zongorista jelentkezett határon innen és túl. A Teleki-Wattay Művészeti Iskolát két növendék képviselte az idei megmérettetésen: Hernády Borbála Ida (felkészítő tanára: Szkubán Judit) és Miszkuly Dóra Napsugár (tanára: Gilice Teréz). Nagy örömmel tölt el minket, hogy mindketten szép eredményt értek el. Hernády Borbála a 2. korcsoportban ARANY díjat nyert, Miszkuly Dóra Napsugár a 4. korcsoport versenyzőjeként pedig a "Zongoramesék CSILLAGA" különdíjban részesült. Gilice Teréz tanárnő felkészítő tanári díjat kapott.

Szeretettel gratulálunk a szép eredményekhez!


Gratulálunk a TWMI Moderntáncosainak

Március elején a Moderntáncosok a XXV. Klauzál Kupán jártak, ahol Junior duo kategóriában az ezüst és arany érmet is elhozták. Rádli Veronika ezüstöt, míg Welther Hermina aranyat nyert. Partnerük mindkét esetben Kálmán Kamilla volt, aki 2 éremmel tért haza.Felkészitő és a koreográfus Vincze Éva tanárnő! Gratulálunk! 

A TWMI  zongora tanszakának újabb sikere

2022. március 11-én immáron huszadik alkalommal rendezték meg a Sistrum Zongoraversenyt Szombathelyen, ahol a Teleki-Wattay Művészeti Iskolát MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR növendékünk képviselte. Felkészítő tanára: Gilice Teréz. Örömmel osztjuk meg, hogy Sugi a versenyműsoráért NÍVÓDÍJBAN részesült. A Nívódíjjal jutalmazott versenyzők az oklevél mellé egy szombathelyi képzőművész által készített csodálatos Sistrum plakettet is kaptak emlékül.                                                                     Szeretettel gratulálunk!

Gratulálunk a TWMI zongora tanszakának!

2022. márciusában hatodik alkalommal került megrendezésre az a zongoraverseny, amit Papp Lajos magyar zeneszerző tiszteletére hívtak életre. Háromévente Biatorbágyon kerül sor a találkozóra, de idén először online formában hirdették meg a versenyt. A Teleki-Wattay Művészeti Iskolát MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR képviselte a megmérettetésen, aki ezúttal versenyműsoráért az előkelő 3. HELYEZÉST érte el. Felkészítője: Gilice Teréz tanárnő.

Gratulálunk a szép eredményhez!

Gratulálunk a TWMI Harmonikásainak!

2022. február 6-án a Magyar Harmonikások Napja alkalmából a Harmonikások Országos Társasága a 2021. évben végzett kiemelkedő szakmai munkájáért és kiváló eredményeiért Elismerő Oklevelet adományozott iskolánk két növendékének: Nagy Rékának és Patarcsits Bálintnak. Az Albertirsai Ünnepélyes Díjkiosztó után harmonikásaink a Gálaműsorban is szerepeltek. 

Szeretettel gratulálunk nekik és felkészítő tanáruknak Szokolai Zoltán tanár úrnak is!

A VIII. Nemzetközi Zongorafesztivál eredménye

2022. Március 4-5. között nyolcadik alkalommal rendezték meg Törökszentmiklóson a Nemzetközi Zongorafesztivált, amelyen a Teleki-Wattay Művészeti Iskolát Miszkuly Dóra Napsugár képviselte. Felkészítő tanára: Gilice Teréz. 

Örömmel adjuk hírül, hogy Sugi az 5. korcsoportban műsoráért EZÜST minősítést kapott.

Szeretettel gratulálunk a szép eredményért!

Zongoristánk sikere az Országos Zongoraverseny területi válogatóján

2022. február 11 - én pénteken rendezték meg Cegléden a XVI. Országos Zongoraverseny Pest-, Fejér- és Nógrád megyei válogatóját, ahol a pomázi Teleki-Wattay Művészeti Iskolát Miszkuly Dóra Napsugár képviselte. (Felkészítő tanára: Gilice Teréz)

Az alapfokú művészeti iskolák tanulói számára meghirdetett országos verseny döntőjét háromévente tartják Nyíregyházán, ahol a versenyzők kötelező és szabadon választott műsorukkal mérik össze tudásukat. 1977-ben rendezték meg első alkalommal ezt a "jéghegy csúcsaként" számon tartott versenyt, Sára Jenő nyíregyházi zongoraművész kezdeményezésére.

Nagy öröm, hogy Sugi idén tavasszal immár második alkalommal képviselheti a Teleki-Wattay Művészeti Iskolát ezen a rangos versenyen, hiszen műsorával bejutott az országos döntőbe.

Gratulálunk és sok sikert kívánunk a döntőhöz!

A TWMI moderntánc tanszakának sikere

2021. decemberében zajlott le a XI. Krétakör Művészeti Verseny. Idén online formában lehetett beküldeni a versenyszámokat. Az alapvizsga előtt álló 6. évfolyamos tanulók közül két duett is versenybe szállt. Kálmán Kamilla és Rádli Veronika a "Szabadesés" című koreográfiával arany minősítést szerzett, míg Kálmán Kamilla és Török Leona a "Szintézis" című alkotással kiemelt aranyat nyertek. A koreográfiákat készítette és betanította Vincze Éva tanárnő. Gratulálunk a szép eredményekhez! 

Gratulálunk a TWMI gitár tanszakának!

Örömmel adjuk hírül, hogy a 2021. november 25-26-án megrendezett IV. Regionális Dabasi Klasszikus Gitárversenyen iskolánk növendéke, HERPAI KATA a IV. korcsoportban bemutatott műsorával 3. helyezést ért el. Eredményéhez szeretettel gratulálunk és további szép sikereket kívánunk neki és felkészítőtanárának Veres Zoltán tanár úrnak is!

Gratulálunk a TWMI zongoristáinak!

Örömmel adjuk hírül, hogy a 2021. november 18-21. között Kaposváron megrendezett VI. Zenevarázslat Nemzetközi Négykezes Zongoraversenyen MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR és GILICE TERÉZ a tanár-diák kategóriában műsorukért NÍVÓDÍJBAN részesültek.

Szeretettel gratulálunk a csodálatos eredményhez és további szép sikereket kívánunk! :)

Szeretettel gratulálunk 

a TWMI Moderntánc tanszakának!

Kálmán Kamilla és Rádli Veronika iskolánk táncos növendékei a 2021. október 30-án megrendezett XXX. Országos Junior Táncművészeti Fesztiválon a Moderntánc duett kategóriában 3. helyezést értek el. Felkészítő tanáruk Vincze Éva tanárnő volt.

Eredményükhöz szívből gratulálunk és további szép sikereket kívánunk! :)

A XVI. Vértes - Dunazug Régió Zeneiskoláinak "Táncok, tánckarakterek" 

hangszeres versenyének eredménye

2021. október 22-én pénteken 16. alkalommal került megrendezésre a "Táncok, tánckarakterek" hangszeres versenye Nyergesújfalun, amelyen iskolánkat két fuvolás növendék képviselte. KAZSIK ABIGÉL a 2. korcsoportban, NOVÁK EMESE az 5. korcsoportban indultak a megmérettetésen és nagy örömünkre mindketten EZÜST MINŐSÍTÉSBEN részesültek. A gyerekek felkészítője KULIN KRISZTINA, zongorakísérőjük DUDITS ZSUZSANNA.

Gratulálunk mindannyiójuknak az eredményért és további szép sikereket kívánunk! 

Szeretettel gratulálunk
a TWMI harmonika tanszakának sikereihez !

A VII. Országos Harmonikaverseny budapesti májusi döntőjében Nagy Réka és Patarcsits Bálint ZeTa különdíjasok lettek, ezért a Bartók Rádió Kezdőhang című műsorában szerepelhettek mindketten. Réka a nyár folyamán, Bálint viszont szeptember 25-én vonult a stúdióba. Műsorukat október 10-én sugározta a Bartók rádió.

2021. október 17-én a VI. Szegedi Harmonikaversenyen Molnár Bernát Antal 4. helyezést és KÜLÖNDÍJAT, Patarcsits Bálint 1. helyet (maximális 40 ponttal) és KÜLÖNDÍJAT ért el. Tanáruk Szokolai Zoltán.

Gratulálunk az eredményekhez és további sikereket kívánunk!

Kreatív Fuvolaverseny 2021. 

Gratulálunk fuvolistáinknak!

Idén első alkalommal került megrendezésre az EDITIO MUSICA ZENEMŰKIADÓ Kft. és DUDINSZKY NÓRA (Nagykovácsi Alapfokú Művészeti Iskola fuvolatanára) szervezésében ez a verseny, melynek célja az etűdtanulás megkedveltetése a fuvolázni tanuló gyerekekkel. A nevezés feltétele egy olyan felvétel elkészítése és beküldése volt, amelyen a jelentkezők Bántai-Kovács: Etűdök fuvolára c. kötet darabjaihoz saját történetet találtak ki és rajzot készítettek hozzá. A zsűriben olyan neves szakemberek foglaltak helyet, mint Barna-Szalai Zsófia (az EMB Zeneműkiadó Kft. képviselője), Bálint Kitti (a Kaposvári Liszt Ferenc Zeneiskola fuvolatanára) és Sáry Bánk (Erkel Ferenc-díjas zeneszerző), akik nyitottak a kreativitásra és emellett a kottahű játékot, a muzikalitást, a technikai felkészültséget és a szép fuvolahangot is pontozták. 120 pályázat érkezett a versenyre.

A Teleki-Wattay Művészeti Iskolát két növendék képviselte a megmérettetésen: Katona Minna Mária és Pap Róza. Nagy örömünkre PAP RÓZA a beküldött pályázatával EZÜST MINŐSÍTÉST ért el. A gyerekek felkészítő tanára Herczegh Zsuzsa és Pozsár Eszter.

Szívből gratulálunk mindannyiójuknak és további szép sikereket kívánunk!

a beküldött pályázatok megtekinthetők az alábbi linkeken:

https://www.youtube.com/watch?v=PMdLYA4q-18

https://www.youtube.com/watch?v=QA9VpUZe23k


A TWMI harmonika tanszakának sikerei a 2020/2021. tanévben

VII. ORSZÁGOS HARMONIKAVERSENY

Harmonika tanszakunk iskolánk eddigi legnagyobb sikerét érte el a három évente megrendezésre kerülő tanulmányi versenyen Budapesten, ami idén rendhagyó módon online formában került megszervezésre. Örömmel mondhatjuk, hogy a pomázi Teleki-Wattay Művészeti Iskola döntőbe jutott harmonikásai a 2021. május 16-án 7. alkalommal megrendezett Országos Harmonikaversenyen kitűnő eredményeket értek el! Kónya Zsombor az I. korcsoportban 4. HELYEZETT, Patarcsits Bálint a III. korcsoportban a verseny egyedüli maximális pontjával kiemelt 1. HELYEZETT és ZETA különdíjas, Nagy Réka pedig a IV. korcsoport 1. HELYEZETTJE lett és szintén ZETA különdíjat kapott színvonalas játékáért. Ezzel a versenyen kiosztott mindkét különdíjat elhoztuk a VII. Országos Harmonikaversenyről. Büszkék vagyunk a gyerekek felkészítőjére, Szokolai Zoltán tanár úrra is, aki TANÁRI KÜLÖNDÍJBAN részesült. Mindkét ZETA különdíjas diákunkról felvétel készül a Magyar Rádió Márványtermében, ami a Bartók Rádió Kezdőhang című műsorában lesz hallható.

NEMZETKÖZI VERSENYEK - Szlovénia, Szerbia

Nagy örömünkre Patarcsits Bálint növendékünk a szlovéniai 15. Nemzetközi Harmonikaversenyen Muraszombaton is sikeresen szerepelt, hiszen beküldött műsoráért II. díjat kapott.

Ezen kívül idén megrendezésre került Boszniában a Szarajevói "Orfej" Klasszikus Zenei Fesztivál "Accordeus" Online Zenei Verseny is, ahol a Teleki-Wattay Művészeti Iskolát két növendékünk is képviselte. Molnár Bernát Antal az 1. korcsoportban II. díjat, valamint Patarcsits Bálint a második korcsoportban I. díjat nyert.

SZÍVBŐL GRATULÁLUNK a fantasztikus eredményekhez a tanítványainknak és a felkészítő tanáruknak!

további képek a fotógalériában

Koreográfusverseny a   TWMI Moderntánc tanszakán

Negyedik alkalommal rendezte meg a TWMI moderntánc tanszaka a házi koreográfusversenyt. Idén a vírus miatt versenyvideókat kellett beküldeniük a gyerekeknek. A bronz, ezüst és arany minősítéseken kívül kiosztásra került az Év koreográfusának járó vándorkupa is, amit idén egy testvérpáros nyert meg. Szentmiklóssy Anna és Vera a Testvéri (v)iszony című duettjével aratott sikert. Gratulálunk minden résztvevőnek! 

további képek a fotógalériában

Gratulálunk!
VII. Modern- és Kortárstánc Verseny 2021.

A VII. Modern- és Kortárstánc Országos Versenyen iskolánkat Kálmán Kamilla és Rádli Veronika képviselte, akik a 3. korcsoportban duett kategóriában 1. HELYEZÉST értek el, valamint a "Legígéretesebb növendékek" különdíjban is részesültek! A TWMI Moderntánc tanszaka első ízben vett részt ezen a megmérettetésen és nagy öröm számunkra ez a gyönyörű eredmény! Szívből gratulálunk nekik és felkészítő tanáruknak Vincze Évának

BÁN BALÁZS zongorista növendékünk záróvizsgakoncertje 

2021. május 28-án zajlott le Bán Balázs záróvizsga koncertje, melyen főszereplőn kívül még fellépett testvére, Bán Tamás, Badruddin Panna és Badruddin Dániel. Balázs egész kicsi korában kötelezte el magát a zene mellett és mindvégig Szkubán Judit volt a zongora- és a szolfézstanára. Mindkét területen dobogós helyezéseket, kiváló minősítést szerzett országos szintű versenyeken. Balázs frissen érettségiző fiatalként a zenei pályát választotta. Ősztől - és erre minden esélye megvan - a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen, ének szakon szeretné folytatni a tanulmányait. Reméljük, sikeres lesz a felvételi, jó eredménnyel végzi majd tanulmányait, és a jövőben nemcsak Pomázon láthatjuk-hallhatjuk majd még őt.

képek a fotógalériában

Szeretettel gratulálunk hárfa tanszakunk fantasztikus eredményéhez! 

A 2021. április 16-17. között online megrendezett budapesti VII. Országos Hárfaversenyen a Teleki-Wattay Művészeti Iskolát PÁL DÓRA NIKOLETT első osztályos növendék képviselte, aki beküldött műsorával a 3. korcsoportban II. HELYEZÉST ért el. Büszkék vagyunk rá, hogy a kistérségben egyedülállóan nálunk van hárfaoktatás és iskolánkban immár harmadik éve csodálhatjuk a hárfa elbűvölő hangját. Szeretettel gratulálunk Dórinak és felkészítő tanárának, PAPP TÍMEÁNAK ehhez a szép eredményhez! :)

Zongora tanszakunk újabb sikere a XII. Országos Négykezes és Kétzongorás Verseny DÖNTŐJÉBEN

Örömmel adjuk hírül, hogy iskolánk döntőbe jutott zongoristái mindannyian díjazottak lettek a 2021. április 9-11. között Balassagyarmaton 12. alkalommal megrendezett Országos Négykezes és Kétzongorás Versenyen! Szabó Domonkos és Szabó Dorottya Hanna páros az V. korcsoportban 2. HELYEZETT, Antalfy Balázs és Pávó Anna Zsófia a VI. korcsoportban szintén 2. HELYEZETT, Miszkuly Dóra Napsugár és Gilice Teréz a tanár-diák kategóriában pedig 1. HELYEZETT lett a háromévenként megrendezésre kerülő országos tanulmányi versenyen, amit idén rendhagyó módon online formában szerveztek meg. A gyerekek felkészítője Gilice Teréz TANÁRI KÜLÖNDÍJBAN részesült. Köszönjük Mindenkinek, aki támogatott minket, együttérzett velünk és drukkolt nekünk ebben a rendkívüli helyzetben! Szeretettel gratulálunk a fantasztikus eredményekhez!

Szeretettel gratulálunk!

A X. Országos Fuvolaverseny döntőjének eredménye

Idén immár 10. alkalommal került sor az Országos Fuvolaversenyre, melynek döntőjét rendhagyó módon online formában rendezték meg Kaposváron 2021. március 26-28. között. Iskolánkat KATONA MINNA MÁRIA képviselte az I. korcsoportban. Örömmel osztjuk meg a hírt, hogy Minna műsorával 3. helyezést ért el. Szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának HERCZEGH ZSUZSÁNAK a gyönyörű eredményhez és köszönet Csuka Ágnes zongorakísérőnek a színvonalas közreműködéséért!

VII. Országos Harmonikaverseny területi válogató

Idén rendezik a VII. Országos Harmonikaversenyt, melynek országos döntőjére 3 évenként kerül sor Budapesten a Fischer Annie Zeneiskolában. A pomázi Teleki-Wattay Művészeti Iskolát három harmonikás növendék képviselte a területi válogatókon: Kónya Zsombor az I. korcsoportban, Patarcsits Bálint a III. korcsoportban (aki a maximális 60 pontjával a válogató nyertese) és Nagy Réka a IV. korcsoportban indult. Felkészítő tanáruk Szokolai Zoltán. A területi válogatókra, mint minden idei versenyre, felvétellel lehetett nevezni. Nagy örömünkre harmonikásaink mindannyian továbbjutottak az országos döntőbe. Szeretettel gratulálunk az eddig elért fantasztikus eredményekhez és sok sikert kívánunk a döntőhöz!

I. Bartók Online Zongoraverseny 2021. 

Első alkalommal rendezte meg a pápai ALLEGRO Zeneiskola 2021. március 25-én a Bartók Béla Online Zongoraversenyt, mellyel a zeneszerző születésnapjának 140. évfordulójára emlékeztek. Nagy örömünkre a pomázi TWMI zongoristái gyönyörű eredményeket értek el. BÁN BALÁZS az V. korcsoportban ARANY díjat és a Bartók-darab előadásáért KÜLÖNDÍJAT kapott. Felkészítő tanára Szkubán Judit. MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR a III. korcsoport versenyzőjeként műsoráért KIEMELT ARANY DÍJAT vehetett át, valamint felkészítője - Gilice Teréz TANÁRI KÜLÖNDÍJBAN részesült.

Fantasztikus eredmény a TWMI zongora tanszakán :) 

XIX. SISTRUM  Zenei Verseny, Szombathely

A TWMI zongora tanszakát Miszkuly Dóra Napsugár képviselte az idén online formában megrendezett 19. szombathelyi Sistrum Zenei Versenyen. Nagy öröm számunkra, hogy Sugi a beküldött műsorával NÍVÓDÍJBAN részesült. Iskolánk első alkalommal vehetett részt ezen a megmérettetésen, mely a zsűri értékelése szerint az elmúlt évek egyik legszínvonalasabb versenye volt. 

Szívből gratulálunk neki és felkészítő tanárának Gilice Teréznek is! 

A IV. Országos Jazz Zenei Verseny eredménye

Az idén tavasszal megrendezett IV. Országos Jazz-Zenei Versenyen növendékeink szép eredményeket értek el. A versenyre küldött felvételek alapján az iskola jazz-zenekara III. helyezett lett. Oláh Csenge III., Kozma Véda II., Czakó Virág és Nagy Noémi I. helyezést ért el a jazzének kategóriában. Kecskeméti Sára jazzénekesünk különdíjat kapott. Gratulálunk az elért eredményekhez növendékeinknek és tanáraiknak POCSAI KRISZTINÁNAK és FREY GYÖRGYNEK is!

XII. Országos Négykezes és Kétzongorás Verseny területi válogatója

Ebben a tanévben zajlik immár 12. alkalommal az Országos Négykezes és Kétzongorás Verseny, melynek országos döntőjére 3 évenként kerül sor Balassagyarmaton. A döntőre a Pest és Nógrád megyei területi válogatókról lehet továbbjutni, melyre idén felvétellel tudtunk nevezni. A pomázi Teleki-Wattay Művészeti Iskolát három páros képviselte a területi válogatókon - Szabó Domonkos és Szabó Dorottya az V. korcsoportban, Antalfy Balázs és Pávó Anna Zsófia a VI. korcsoportban, Miszkuly Dóra Napsugár és Gilice Teréz pedig a tanár-diák kategóriában indultak. A gyerekek felkészítője Gilice Teréz. Hatalmas az öröm a zongora tanszakon, mert idén először fordult elő az iskola történetében, hogy minden induló versenypárosunk bekerült az országos döntőbe.

Szívből gratulálunk a szép teljesítményhez és további szép sikereket kívánunk növendékeinknek és tanáruknak egyaránt!

X. Országos Jeney Zoltán Fuvolaverseny 

területi válogatója

Az idén március 26.-28. között kerül megrendezésre a X. Országos Jeney Zoltán Fuvolaverseny Kaposváron online formában, hangzó anyag beküldésével, amelynek területi válogatóját ( Pest, Nógrád, Fejér megye) a Teleki-Wattay Művészeti Iskola bonyolította le digitális formában februárban. Iskolánkból három növendék indult, Kazsik Abigél, Novák Emese - tanáruk Kulin Krisztina és Katona Minna - tanára Herczegh Zsuzsa.

A zsűri a produkciók értékelése után úgy döntött, hogy Katona Minna az I. korcsoportban bekerült az országos döntőbe. Gratulálunk neki, és sok sikert kívánunk!

VIII. Országos Festészetverseny 

területi válogatója

A képzőművészet tanszaknak idén van az országos versenye, melyet a Teleki-Wattay Művészeti Iskola rendez. A VIII. Országos Festészetverseny középdöntője, az iskolai válogatókat követően már lezajlott. A TWMI képzőművészet tanszakáról tíz tanuló vehetett részt a válogatókon és nagy örömünkre Németh Janka harmadik évfolyamos diákunk sikerrel vette az akadályt, így bejutott az országos döntőbe. Janka gyönyörű akvarell képet készített, amelyen kihasználta a technika nyújtotta lehetőségeket. Az akvarell lazúr festék, ahol az egymásra festett rétegek előtűnnek egymás alól, ezúton légies könnyed hatás jön létre. Jól sikerült az absztrakt kompozíció egyensúlya és a színösszeállítás is. Örülünk Janka sikerének és szeretettel gratulálunk az eddigi nagyszerű eredményéhez neki és felkészítő tanárának - Haranginé Csuta Annának egyaránt!

Várjuk a júniusi beiratkozásra mindazokat az iskoláskorú gyerekeket, akik örömüket lelik a rajzolás-festésben. A versenyeredmény csak ráadás, az igazi öröm maga a kreatív tevékenység.

Artisjus Zenetanári Díj 2021.

Örömmel adjuk hírül, hogy Frey György a pomázi Teleki-Wattay Alapfokú Művészeti Iskola basszusgitár és zenekari gyakorlat tanára Artisjus zenetanári díjat kapott könnyűzenei kategóriában, aki zeneszerzőként, hangszerelőként és sessionzenészként is számos pop- és jazzformáció közreműködője. Egyéni stílusa néhány hang után azonnal felismerhető̋, lírai improvizációi magával ragadóak, hangszertechnikai tudása lenyűgöző̋. Pedagógusi munkája, a jazz műfaj népszerűsítése terén végzett több évtizedes munkássága kiemelkedő.

Büszkék vagyunk rá és további sikereket kívánunk!

Teleki-Wattay Művészeti Iskola elismeréseket kapott kiváló pedagógusai

"Bonis Bona"díj

2020 augusztus 24-én ünnepélyes keretek között kerültek átadásra a "Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért" díjak, melyet az Emberi Erőforrások Minisztériuma a Nemzeti Tehetség Program keretében adományoz minden évben a kimagasló eredményeket elért szakermbereknek. A "Bonis bona discere" latin közmondás jelentése: "jótól jót tanulni" Erre a díjra olyan, a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző magyarországi és határon túli magyar vagy magyarországi nemzetiségi köznevelési intézményben dolgozó pedagógusok, gyógypedagógusok, szakoktatók, felsőoktatásban dolgozó oktatók, civil szervezetek tehetségsegítői és a tehetséggondozás területén működő szervezetek jelölhetők, akik oktatják, nevelik, segítik a gyermekeket, tanulókat, fiatal tehetségeket. Iskolánk kiváló pedagógusa, Gilice Teréz zongoraművész-tanár kapta meg ebben az évben "Bonis Bona" címet, a kiemelkedően eredményes áldozatos tehetséggondozó munkája elismeréseként. Gilice Teréz zongorista tanítványai országos és nemzetközi versenyek szereplői és nyertesi voltak az elmúlt években. Pedagógus, tehetséggondozói munkáját ezeken a megmérettetéseken több esetben is a zsűri felkészítőtanári különdíjjal ismerte el. Növendékei tehetségét tudatosan, egyénre szabottan sok oldalról erősíti, gazdagítja. A versenyhelyzetekre, a tehetséggel való "együttélésre" segíti tanítványait. Egészséges önbizalomra, kritikák befogadására nevel, a gyermek egész személyiségét fejleszti.

A Váci Tankerület elismerő oklevelei

Verebélyi Gábor Ákos tankerületi igazgató elismerő oklevelét két pedagógusunk Fadgyas Margit és Lukács Zsuzsanna vehette át szeptemberben, mellyel köszönetét fejezte ki a "jövő nemzedékekért végzett áldozatos munkájukért" a Váci Tankerületi Központ.

Fadgyas Margit oboa és furulya tanár növendékei közül már többen lettek művészek, tanárok. Fontosnak tartja az együtt muzsikálás örömének megéreztetését a tanlóival, ezért sok kisebb kamaraegyüttessel is foglalkozik.

LukácsZsuzsanna gordonka tanár több növendékét készítette fel zenei pályára, országos versenyekre, zenei fesztiválokra. Az általa működtetett cselló zenekar iskolánk egyik kiemelkedő együttese, ahol a kicsiktől a nagyokig minden csellista együtt tud és szeret muzsikálni.

Büszkék vagyunk kitüntetett tanárainkra!

Polányiné Takács Judit, intézményvezető

A TWMI növendékeinek sikerei az országos versenyek megyei válogatóin

2020. március 11-én Kecskeméten rendezték meg a XIII. Országos Kodály Zoltán szolfézs és népdaléneklési verseny megyei válogatóját, ahol idén 4 diákkal képviseltük a Teleki-Wattay Művészeti Iskolát. Apor Veronika, Bán Balázs és Moré Johanna az 5. korcsoportban, Andics Áron pedig a 3. korcsoportban indult el. Felkészítő tanáruk Szkubán Judit.

Írásbeli és szóbeli feladatokon mérték össze a tudásukat a versenyzők, ahol 100 pont volt a maximum. A zsűri a következőképpen értékelte tudásukat: Bán Balázs a maximális 100, Andics Áron 91, Moré Johanna 90, és Apor Veronika 86 pontot ért el.

A rendkívül szép eredményt megtudva, joggal bíztunk abban, hogy mind a négyen ott lesznek Debrecenben a döntőn. (3 évvel ezelőtt 72 pont volt a bejutás alsó határa.) Sajnos a veszélyhelyzet miatt az idén elmarad a döntő, nem hirdetnek országos versenyeredményt. Ennek ellenére dicséret illeti mind a négy diákot, szívből gratulálunk nekik és felkészítőjüknek a kiemelkedő teljesítményért.

Szintén ebben a tanévben került volna megrendezésre Szentendrén immár 10. alkalommal az Oltai Adrienne Országos Verseny a továbbképző évfolyamokra járó tanulók számára, melyre az iskolából két diák készült. Badruddin Panna Fatima zongora szakos növendékünk (felkészítő tanára: Szkubán Judit) és Madár Veronika csellistánk (tanára: Lukács Zsuzsa). A 2020. január 31-én Dunakeszin megrendezésre kerülő válogatón mindkét növendékünk nagyon szépen helytállt - a maximális 60 pontból Badruddin Panna Fatima 54 pontot, Madár Veronika 52 pontot ért el, ami azt is jelentette, hogy ők biztosan bejutottak az országos döntőbe.


A jelenlegi helyzetben sajnos ez a verseny sem kerül megrendezésre, de ezzel együtt nagyon büszkék vagyunk tanítványainkra és szeretettel gratulálunk a szép eredményekhez felkészítő tanáraiknak is!

A TWMI Moderntánc tanszakának sikerei

Nemrég a Moderntánc szak 8 tanulója a Detvay Zsuzsa gyermekkoreográfus és improvizációs versenyen járt a Fővárosi Művelődési Házban, ahol 2 díjazottuk is lett az improvizációs kategóriában. Gratulálunk Cheek Cecília Kincsőnek és Rádli Dórának a 2. és 3. helyezésért, illetve a többieknek a szép helytállásért! Felkészítőtanár: Vincze Éva

további képek a fotógalériában

TEREBESI RÉKA - a TWMI Moderntánc szakos növendéke sikeres felvételi vizsgát tett

Gratulálunk Terebesi Réka diákunknak, aki idén tavasszal 3 év tanulmány után felvételt nyert a Dózsa György Táncművészeti Szakgimnáziumba. Így Réka ősztől már hivatalosan a táncművészeti pályára készül. Felkészítő tanára Vincze Éva tanárnő volt, aki iskolánkban immár 5 éve működteti a Moderntánc szakot. További sikerekben gazdag tanulmányokat kívánunk!


A dráma tagozat nyertes pályázata

A Teleki-Wattay Művészeti Iskola újabb pályázatot nyert, NTP-MŰV-19-0090, Álmunk a közös alkotás - komplex tehetséggondozás címen. Ez a pályázat nagyban segítette, hogy megvalósulhat az előadás. A mű címe Vázlatok anyámról, melynek izgalmas próbafolyamata és az ez által létrejött színvonalas produkció sok hasznos élménnyel gazdagította a részt vevő fiatalokat és tanárokat. A színdarab az alkotás fontosságát és az egyik szülő hiányát járja körül, egy kamasz fiú, Balázs, szemszögéből. Balázs történetén keresztül végigkövethetjük, hogy milyen fontos lehet a teremtő képzelet, ám a színdarab beszél arról is, figyelnünk kell, hogy ne csak álomvilágban éljünk.

Az előadást az iskolában alkotó Nullpont Színjátszó Műhely tagjai állították színpadra, mely a Teleki-Wattay Művészeti Iskola lelkes gimnazista és egyetemista korú drámaszakosaiból áll. A darab az ő improvizációik alapján született, a csoport munkája a szövegkönyv és a zene is. 

VII. Nemzetközi Zongorafesztivál 

2020. március 6-7. Törökszentmiklós

A rangos nemzetközi versenynek hetedik alkalommal volt színtere Törökszentmiklós, ahol a Teleki-Wattay Művészeti Iskolát MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR képviselte (felkészítő tanára: Gilice Teréz). Az ország határain innen és túlról érkező fiatalok magas színvonalú produkciókkal készültek a fesztiválra. Miszkuly Dóra Napsugár, aki a kaposvári négykezes versenyről - az ország másik feléről érkezett erre a megmérettetésre, a korcsoport egyik legfiatalabb versenyzőjeként a nemzetközi mezőnyben EZÜST minősítést vehetett át a zsűritől. Így két egymást követő napon (több, mint 1200 km úttal a háta mögött) két különböző helyszínen, két különböző versenyprogrammal mutatkozott be nagyon szép eredménnyel. Fantasztikus teljesítményéhez szívből gratulálunk!

további képek a fotógalériában

A TWMI zongorista növendékeinek eredményei 

V. Zenevarázslat Nemzetközi Négykezes Zongoraverseny 2020. március 4-8., Kaposvár

Idén ötödik alkalommal rendezték meg a nagysikerű nemzetközi négykezes versenyt, ahol a pomázi Teleki-Wattay Művészeti Iskolát 3 páros képviselhette. A versenynek ezúttal Kaposvár adott otthont, ahol több, mint 100 nevező páros mérhette össze tudását. A pomázi zongorista gyerekek is nagyon szépen helytálltak és ismét fantasztikus eredményekkel és életre szóló élményekkel tértek haza. MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR és GILICE TERÉZ a tanár-diák kategóriában ARANY minősítést, SZABÓ DOROTTYA és SZABÓ DOMONKOS a 4. korcsoportban szintén ARANY minősítést, PÁVÓ ANNA ZSÓFIA és ANTALFY BALÁZS az 5. korcsoportban pedig EZÜST minősítést kaptak. A gyerekek felkészítő tanára: Gilice Teréz. Az eredményhirdetés után nem maradt el az évek során hagyománnyá vált közös pizzázás és városnézés, valamint hatalmas élmény volt és örök emlék marad a 67-es út "zenélő szakasza", amin mindannyian először haladtak át a pomázi versenyzők. Szeretettel gratulálunk!

további képek a fotógalériában

Nagy Réka harmonikás növendékünk sikere

Nagy Réka növendékünk 2018 decemberében kezdte meg a felkészülést a Pulai Nemzetközi Harmonika Versenyre Szokolai Zoltán tanár úrral, Saša Bastalec: A szivárvány színei c. kiadatlan művéből. Réka, a 160 versenyzőből, a 2. helyet szerezte meg a horvát kötődésű darabok előadásának versenyszámában. A jól sikerült bemutatkozás után, párbeszéd kezdődött a felek között, és a zeneszerző úgy döntött, kiadja Horvátországban a darabot kottafüzet formájában, melyet Szokolai tanár úr lektorált. A mű gondolatisága, Réka lovakat ábrázoló festményeiben és a kottafüzet borító tervében is testet öltött.
Saša Bastalec meghívására, Réka mutatta be a zeneműveket a horvát szakmai közönségnek, 2020. február5-én, a Porec-i Harmonikanapok keretében. A bemutatót, rendhagyó módon, Réka képeiből készült kiállítással kötötték össze a szervezők.
A darab - mely időközben átírásra került, így gyakorlatilag újra kellett tanulni -mind a hat tétele a szivárvány egy-egy színét és az ahhoz tartozó minőségeket jeleníti meg a zenében. Sárga - öröm • gyerekkor • napfény, Narancs -erő • dinamika • mozgás, Piros - szerelem • férfi és nő párbeszéde, Lila - egységben • ünnep, Kék - végtelenség, Zöld -anyaság • feltétel nélküli szeretet.
Szívből gratulálunk!

Gratulálunk harmonikás növendékeinknek

A Magyar Harmonikások Napja alkalmából a Harmonikások Országos Társasága a 2019. évben végzett kiemelkedő szakmai munkájáért, kiváló eredményeiért ELISMERŐ OKLEVELET adományozott NAGY RÉKA és SZOKOLAI LÓRÁNT növendékeinknek. A Gálaműsoron Réka fellépett a "Szivárvány színei" c. darabbal valamint megtekinthette a közönség azt a hat festményt amik a darab hatására készültek. Felkészítő tanáruk: Szokolai Zoltán.
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK! 

Dunakanyari Ifjú Muzsikusok Kamarazenei Találkozója, 2020. 02. 22.

Szép eredményeket értek el a TWMI növendékei

Tizennegyedik alkalommal rendezték meg a Dunakanyari Ifjú Muzsikusok Kamarazenei Találkozóját 2020. 02. 22-én szombaton Tahitótfaluban. A Népház színpadán csaknem 30 kamarazenei produkciót hallhatott a közönség és értékelt a zsűri. A résztvevő iskolák / Tahitótfalu, Visegrád, Szentendre, Budakalász, Szigetmonostor és Pomáz/ diákjai évről-évre egyre magasabb színvonalat biztosítanak ennek a találkozónak. Mint minden évben, idén is kiemelkedően teljesítettek a Pomázi TWMI növendékei. Iskolánkból részt vett három hegedűs csoport Remenyik Gabriella és Holló Judit vezetésével, egy gitár kvartett Veres Zoltán növendékeiből, a fuvola együttes Kulin Krisztina irányításával és a reneszánsz együttes Fadgyas Gitta vezetésével.

A zsűri különdíját idén iskolánkból a gitár kvartett, a reneszánsz kamaraegyüttes és a Vujicsics Tihamér AMI - TWMI közös hegedű triója kapta.

Gratulálunk az összes résztvevőnek és a felkészítő tanároknak!

Újabb sikerek a TWMI Zongora tanszakán 

IX. Ferenczy György Zongoraverseny, Budapest 

2019. november 28-december 1.

Miszkuly Dóra Napsugár Dicsérő oklevél, Pávó Anna Zsófia Különdíj, Gilice Teréz tanári díj

2019. november 28 - december 1. között immár kilencedik alkalommal rendezték meg Budapesten a Ferenczy György Zongoraversenyt, ahol iskolánkat MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR (2. korcsoport) és PÁVÓ ANNA ZSÓFIA (4. korcsoport) képviselte. A verseny minden évben megrendezésre kerül felváltva Magyarország és Lengyelország között, ahol a magasabb korcsoportokban Chopin-mű előadása kötelező. Idén a budapesti versenyre több mint kétszázan jelentkeztek, akiket két különböző helyszínen párhuzamosan hallgatott meg a neves magyar és külföldi zongoraművésztanárokból álló zsűri. Örömmel tudatjuk, hogy növendékeink ezen a magas szakmai színvonalú, rangos versenyen is nagyon szép eredményeket értek el: Miszkuly Dóra Napsugár műsoráért DICSÉRŐ OKLEVELET kapott, Pávó Anna Zsófia a Chopin-mű előadásáért KÜLÖNDÍJBAN részesült. A gyerekek tanára: GILICE TERÉZ pedig sikeres felkészítő munkájáért TANÁRI DÍJAT vehetett át, melyhez szeretettel gratulálunk!

további képek a fotógalériában

Gratulálunk!

Iskolánk 2017-ben elnyerte az Oktatási Hivatal Bázisintézménye megtisztelő címet. Az elismerés három évre szólt, azon oktatási intézmény kaphatott bizalmat, amely elkötelezett a szakmai-módszertani fejlesztések mellett, rendelkezik több éve eredményesen működtetett pedagógiai innovációkkal és jó gyakorlatokkal. Ezen szakmai eredményeket bemutatja, nyilvánossá, elérhetővé teszi más intézmények számára, vagyis elkötelezett a hálózatos - horizontális tudásmegosztás mellett.

Az elmúlt időszakban az alábbi innovációinkat, jó gyakorlatainkat mutattuk be: "Az improvizáció jelentősége és használata az alapfokú zeneoktatásban" - Pozsár Eszter mesterpedagógus innovátor vezetésével, "A 3D nyomtató használata az alapfokú zeneoktatásban" - Széplaki Zoltán mesterpedagógus innovátor előadásában, "Az e-learning alkalmazási lehetőségei a jazz szolfézs és jazz elmélet oktatásában" - Klausz Csaba jazz szolfézs/jazz elmélet tanár előadásában, valamint "azE-Kréta - a művészeti iskola mindennapos használatában" - Zsideiné Szőke Erika mesterpedagógus, Polányiné Takács Judit mesterpedagógus előadásában.

Örömmel adjuk hírül, hogy az elmúlt két évben bázisintézményként végzett magas szakmai színvonalú munkánkért Elismerő Oklevelet kaptunk az Oktatási Hivataltól.

Köszönjük a megtiszteltetést és köszönjük minden kollégánknak, akik nélkül nem született volna ez a szép eredmény.

"Tiéd a Steinway" koncerten jártunk

Zongoristáink sikere a "Tiéd a Steinway" koncerten a budapesti Szent István Konziban

2019. november 23-án szombaton Budapesten járt a TWMI zongora tanszakának négy növendéke: Miszkuly Dóra Napsugár, Pávó Anna Zsófia (Gilice Teréz növendékei), Badruddin Panna Fatima és Bán Balázs (felkészítő tanáruk: Szkubán Judit). Az évek óta megrendezésre kerülő hangversenyen a gyerekek egy fantasztikus Steinway&Sons D-modellű zongorán játszhattak, ahol a műsorvezető Belák Erzsébet érdekes zenetörténeti kérdéseken keresztül kalauzolta a közönséget és a szereplőket egyaránt. A koncert apropóját az adta, hogy jelen volt a magyarországi Steinway zongorák kizárólagos forgalmazójának képviseletében CSEKE MÁRTON, aki néhány szereplőt meghívott a tavasszal megrendezésre kerülő STEINWAY Gálára az Opera Zongoraterembe. Nagy öröm számunkra, hogy a pomázi zongoristák a szép játékuknak köszönhetően mindannyian meghívást kaptak és részt vehetnek ezen a rangos rendezvényen. Szeretettel gratulálunk ehhez a szép eredményhez!

további képek a fotógalériában

Gratulálunk! 

Imre Lili szaxofonos növendékünk KÜLÖNDÍJBAN részesült a VII. Országos Szaxofonversenyen

2019. November 15-16-án hetedik alkalommal rendezte meg iskolánk az Országos Zeneiskolai Szaxofonversenyt. A megmérettetésre 37 intézményből 56 növendék jelentkezett. A versenyen 5 kategóriában osztott díjat a 3 tagú bíráló bizottság. Nagy örömünkre Imre Lili növendékünk és tanára Pozsár Eszter a Pozsár Eszter: Eső után című mű ősbemutatójának előadásáért és betanításáért KÜLÖNDÍJAT kapott. Gratulálunk a résztvevőknek, a díjazottaknak, köszönjük a zsűri és nem utolsósorban iskolánk azon tanárainak munkáját, akik a szervezésben és lebonyolításban részt vettek.

Gratulálunk! 

Pozsár Eszter Artisjus Zenetanári díjban részesült

Szeretettel gratulálunk POZSÁR ESZTER kolléganőnknek, aki 2019. november 5-én az ARTISJUS Zenei Alapítványának Zenetanári Díjában részesült.

Eszter a Teleki-Wattay Művészeti Iskola kiváló zenetanára, jazz-szaxofon előadóművész. Rendszeresen koncertezik Magyarországon és külföldön egyaránt. Nevéhez fűződik a háromévenként Pomázon megrendezésre kerülő Országos Szaxofonverseny létrehozása és szervezése, valamint a jazz-szaxofon és a jazz-fuvola alapfokú tantervének elkészítése. A "Szaxofonoktatás módszertani kérdései" címmel írt munkájáért 2013-ban az EMMI Elismerő Oklevelét is átvehette. A jazz-fuvola és szaxofon oktatása mellett iskolánkban zeneterápiás szemléletű csoportos fejlesztő foglalkozásokat is tart. Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy Pozsár Eszter a TWMI tantestületének tagja. 


A Zenetanárok Társaságának rendezvényén jártak a TWMI zongoristái

2019. október 26-án a Zenetanárok Társasága Zongora tagozatának rendezvényén a Teleki-Wattay Művészeti Iskolát hét növendék: SZING BARNABÁS, CHEEK CECÍLIA, MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR, MISZKULY GÁBOR, SZABÓ DOROTTYA, SZABÓ DOMONKOS, PÁVÓ ZSÓFIA és felkészítő tanáruk: GILICE TERÉZ képviselhette Budapesten a XIII. kerületi Fischer Annie Zeneiskolában. A hangversenyt Kocsár Miklós - a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Kossuth-díjas és kétszeres Erkel-díjas kortárs magyar zeneszerző emlékére rendezték, ahol a zeneszerző zongorára írt darabjait mutatták be budapesti és vidéki zeneiskolások és művésztanárok. A pomázi zongoristák egy megtisztelő felkérésnek eleget téve vettek részt a koncerten, ugyanis a Kocsár-darabok tanulása során a művek a TWMI-s gyerekeket megihlették és a HANGKÖZJÁTÉKOK c. kötet mind a harminc darabjához saját verseket is írtak. Az emlékkoncerten a sorozat bemutatásakor a versek a ZeTa zongora tagozat vezetőjének (Ábrahám Mariann) felkérésére MISZKULY GABÓ növendékünk előadásában hangozhattak el, emelve a koncert fényét. A szereplők nagy sikert arattak és a hangverseny után nem maradt el a jól megérdemelt "sütizés" sem. Gratulálunk minden résztvevőnek!

további képek a fotógalériában

A TWMI harmonikásainak sikerei

Szeptember 18-22 között Castelfidardoban (Olaszország) megrendezésre kerülő Harmonika Világversenyen rendkívül erős mezőnyben Szokolai Lóránt 12. helyen végzett egyedül képviselve Magyarországot. Szép lezárása volt ez a harmonikás pályafutásának, mivel Lóránt a Bartók Konzi cselló szakán tanul tovább.

Október 18-23 között Budapesten rendezték meg a IV. Danubia Talents Nemzetközi Zenei Versenyt. Nagy Réka 98 ponttal a 100-ból abszolút első helyezést ért el. Ezen a versenyen 22 országból 200 versenyző indult különböző hangszeres kategóriában. 15 versenyző nyerte el a kiemelt első helyet (Réka a második legmagasabb pontszámmal végzett).

Gratulálunk mindkét növendékünknek és felkészítő tanáruknak - SZOKOLAI ZOLTÁNNAK is és további sok sikert kívánunk nekik!

további képek a fotógalériában

Gratulálunk harmonikásainknak! 

IV. ORSZÁGOS HARMONIKAVERSENY EREDMÉNYEI 

2019. június 23. Szeged

A Szegeden negyedik alkalommal megrendezett Országos Harmonikaversenyen idén két növendékünk vett részt.

NAGY RÉKA korcsoportjának 1. helyezettje lett, SZOKOLAI LÓRÁNT növendékünk szintén1. helyezést ért el és a zsűri KÜLÖNDÍJÁBAN is részesült az idei megmérettetésen.

Lóci idén másodjára nyerte el a Tabányi Mihály fődíjat.

Gratulálunk növendékeinknek és felkészítő tanáruknak - SZOKOLAI ZOLTÁNNAK is, hogy azokban a meleg napokban is kitartóan küzdöttek céljaik megvalósítására és fantasztikus eredményekkel tértek haza!

Zeneiskolánk történetében legnagyobb 

HARMONIKÁS SIKER!!!

NAGY RÉKA harmonikás növendékünk 2019. május 23-26. a IV Eufonija Nemzetközi Harmonikaversenyen (Újvidék, Szerbia) erős mezőnyben az előkelő 2. helyen végzett (48,4 ponttal az ötvenből).

Tavaly Szokolai Lóránt növendékünk 3. helyezett volt, idén 4. helyet ért el a magasabb korcsoportban.

Szeretettel gratulálunk nekik és felkészítő tanáruknak - Szokolai Zoltánnak is.

További képek a fotógalériában

Zeneiskolai sikerek a TWMI harmonika tanszakán

Április 24-27. között, Pulán (Horvátország) rendezett Nemzetközi Harmonikaversenyen Nagy Réka növendékünk korcsoportjában EZÜST MINŐSÍTÉST (összesítésben 9. helyezést) ért el. A horvát zeneszerző művének legszebb tolmácsolásáért kiadható különdíj kiosztásában a 2. helyen végzett (a 160 nevezőből!)

2019. május 3-5. között Liudmila Varavina harmonikaművész, tanár és publicista, Oroszország egyik legkiemelkedőbb zenésze tartott mesterkurzust a Zeneakadémián, melyen Nagy Réka és Szokolai Lóránt növendékünk vettek részt.

Szintén harmonikásaink sikere a május elején Érden megrendezett Kamarafesztiválon való részvétel, ahol duó és kvartett formációban szerepeltek. Felkészítő tanáruk: Szokolai Zoltán

Gratulálunk a szép eredményekhez!

további képek a fotógalériában

Gratulálunk! 

Miszkuly Dóra Napsugár KÜLÖNDÍJBAN részesült a XV. Országos Zongoraverseny DÖNTŐJÉBEN

2019. március 29-31. között rendezték meg Nyíregyházán a XV. Országos Zongoraverseny DÖNTŐJÉT, ahol a Teleki-Wattay Művészeti Iskolát MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR képviselte. Külön öröm számunkra ez, hiszen az iskola fennállása óta először jutott el pomázi zongorista növendék "a jéghegy csúcsára" - erre a magas szakmai színvonalú megmérettetésre.

Sugi a 2. korcsoport egyik legfiatalabb versenyzőjeként indult a versenyen és műsorával KÜLÖNDÍJBAN részesült.

Szeretettel gratulálunk neki és felkészítő tanárának - Gilice Teréznek is.

további képek a fotógalériában

Gratulálunk! A TWMI hegedű triója bejutott a XIV. Országos Alba Regia Kamarazenei Verseny DÖNTŐJÉBE

2019. március 6-án tartották iskolánkban a XIV. Alba Regia Kamarazenei Verseny Pest-, Fejér-, és Nógrád megyei válogatóját. A Teleki-Wattay Művészeti Iskolát képviselő - KLEMM EMMA SÁRA, KOCH FANNI, SIPOS ILKA alkotta - hegedű trió bejutott az április végén Székesfehérváron megrendezésre kerülő döntőbe! Gratulálunk felkészítő tanáruknak - REMENYIK GABRIELLÁNAK - is és sikeres felkészülést kívánunk!

Újabb sikerek a TWMI ZONGORA tanszakán :)

V. Papp Lajos Regionális Zongoraverseny, Biatorbágy

MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR 3. DÍJ

SZING BARNABÁS DICSÉRET

2019. március 12-13. között rendezték meg Biatorbágyon az V. Papp Lajos Regionális Zongoraversenyt, ahol iskolánkat 4 növendék képviselte: OBERMAYER ANNABELL (2. korcsoport) - felkészítő tanára: OKABE ATSUKO,

SZING BARNABÁS (2. korcsoport), MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR (3. korcsoport), és SZŐCS DÓRA (3. korcsoport) - felkészítőjük: GILICE TERÉZ.

A versenyen a budapesti és a Pest megyei zeneiskolák növendékei vehettek részt, ahol a kötelező Papp Lajos darab mellé mindenki szabadon választott műsorral is készült. Növendékeink mindkét korcsoportban egy rendkívül erős mezőnyben szerepeltek és nagyon szép eredményekkel tértek haza: Szing Barnabás DICSÉRŐ OKLEVELET kapott a zsűritől, Miszkuly Dóra Napsugár pedig 3. HELYEZÉST ért el.

Valamennyi résztvevő zongoristánknak és tanáraiknak is szeretettel gratulálunk!

további képek a fotógalériában

GRATULÁLUNK A FANTASZTIKUS EREDMÉNYEKHEZ! - 4 PÁROS - 4 ARANYDÍJ !

Aranyeső a POMÁZI zongoristáknak :)

2019. február 28-március 3-ig immár negyedik alkalommal rendezték meg Eger városában a ZENEVARÁZSLAT NÉGYKEZES ZONGORAVERSENYT, ahol idén több mint 100 nevező indult.

Iskolánkat 4 páros képviselte:

MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR - GILICE TERÉZ (tanár-diák kategória, 2. korcsoport),

SZABÓ DOMONKOS JAKAB - SZABÓ DOROTTYA HANNA (3.korcsoport),

ANTALFY BALÁZS - PÁVÓ ANNA ZSÓFIA (4+ korcsoport) - felkészítő tanáruk: Gilice Teréz,

BÁN BALÁZS - BADRUDDIN PANNA FATIMA (5.korcsoport) - felkészítő tanáruk: Szkubán Judit.

Résztvevő diákjaink gyönyörűen szerepeltek a megmérettetésen és mindannyian ARANY MINŐSÍTÉST értek el, melyhez szívből gratulálunk nekik és felkészítő tanáraiknak is egyaránt!

Az Egerben töltött hétvége alatt BOGÁNYI GERGELY, BALÁZS JÁNOS zongoraművészek csodálatos koncertjén kívül a gyerekek meghallgathatták MOCSÁRY KÁROLY gálakoncertjét is, ahol TAKÁCS BENCE szavalta magyar költőink megkapó verseit. A versenyt városnézés, pizzázás, séta az egri várba és az esti kártyacsaták tették feledhetetlen élménnyé mindenki számára.

további képek a fotógalériában

Gratulálunk HARMONIKÁSAINKNAK!

A Teleki-Wattay Művészeti Iskola harmonikás növendékei, Nagy Réka és Szokolai Lóránt, elismerő oklevelet kaptak a Harmonikások Országos Társaságától az előző években végzett kiemelkedő szakmai munkájukért és kiváló eredményeikért. A díjkiosztásra és a gála koncertre 2019. 02. 02-án, Albertirsán került sor. Tanáruk, Szokolai Zoltán is elismerő oklevélben részesült. Több rangos felnőtt fellépő mellett Lórántot is felkérték szereplésre. Előző héten pedig Nagy Réka lépett fel nagy sikerrel az Országos Téli Hangversenyen, Budapesten a Fischer Annie Zeneiskolában. Szívből gratulálunk és további sikereket kívánunk!

további képek a fotógalériában

Dunakanyari Ifjú Muzsikusok XIII. Kamarazenei Találkozója, 2019. február 23. Tahitótfalu

2019. február 23-án ismét megrendezésre került a találkozó, ahol iskolánkat igen népes csapat képviselte. A fesztiválon nemcsak sokan voltak, hanem kiváló és magas színvonalú produkciókat mutattak be.

A TWMI képviseletében a Fuvolaegyüttes, a Csellózenekar, a Hegedűegyüttes, a Reneszánsz együttes, a Cselló duó, a Hegedű trió és a Zongora négykezes mutatkozott be ezen a gyönyörű szombat délelőttön, ahol a legjobb produkciókat a zsűri külön is értékelte:
KÜLÖN DÍJAT kapott:
a Négykezes páros: ANTALFY BALÁZS és PÁVÓ ANNA ZSÓFIA - tanáruk:GILICE TERÉZ;
A Hegedű trió:KLEMM EMMA SÁRA, KOCH FANNI és SIPOS ILKA - tanáruk: REMENYIK GABRIELLA;
A Reneszánsz együttes: HALÁSZ ENIKŐ, FETTER ZSÓFIA, MOLNÁR PETRA, SIPOS ILKA és PÁSZTOR CSILLA - tanáruk: FADGYAS GITTA;
Egyéni, sokoldalú teljesítményéért PÁSZTOR CSILLA - tanára LUKÁCS ZSUZSA
Tanári különdíjban részesült LUKÁCS ZSUZSA csellótanárunk.

Szívből gratulálunk a szép eredményekhez és további sikeres és jókedvű munkálkodást kívánunk az együtteseknek és felkészítő tanáraiknak!

képek a fotógalériában.

Miszkuly Dóra Napsugár zongorista növendékünk bejutott a XV. Országos Zongoraverseny DÖNTŐJÉBE!


2019. február 12-én rendezték Cegléden a XV. Országos Zongoraverseny Pest, Fejér és Nógrád megyei területi válogatóját, ahol iskolánkat Miszkuly Dóra Napsugár (felkészítő tanára: Gilice Teréz) egyedüli indulóként képviselte a 2. korcsoportban.

Sugi korcsoportjában az egyik legfiatalabb zongoristaként versenyműsorával NÍVÓDÍJAT kapott a válogatón és az elért 53 pontos teljesítményével nemcsak az Országos Döntőbe jutott el, hanem egyúttal meghívást kapott a tavaszi STEINWAY Gálára a budapesti Opera Zongoraterembe.

A döntő március végén lesz Nyíregyházán, ahol ezt a rangos versenyt 3 évente rendezi az Oktatási Hivatal.

Szívből gratulálunk és további sikereket kívánunk!

képek a fotógalériábanGratulálunk!

2018. augusztus 21-én SZOKOLAI LÓRÁNT harmonika szakos növendékünk meghívást kapott a SIÓFOKI zongora és gordonka mesterkurzus nyitókoncertjén való szereplésre.

további képek a fotógalériában

Gratulálunk!!!

a III. Szegedi Harmonikaverseny eredménye

A Harmonikások Országos Társasága idén (2018. június 24-én) harmadszor rendezte meg a versenyt Szegeden, ahol iskolánkat három növendékünk képviselte és a következő fantasztikus eredmények születtek:

B korcsoport: Nagy Réka 1. hely + különdíj
C korcsoport: Szokolai Lóránt 1. hely + különdíj
F korcsoport: Koncz Bianka 2. hely
További sikeres tanulmányokat, szép eredményeket kívánunk és gratulálunk felkészítőjüknek: SZOKOLAI ZOLTÁN tanár úrnak is!

képek a fotógalériában

https://harmonikavilag.hu/iii-szegedi-harmonikaversenyrol/

"A piramis csúcsa - NTP-MŰV-17-0140"
A Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar tábora Pusztavámon

A PIF ezen projektjét a Fúvószenekar legtehetségesebb növendékei számára dolgozta ki. A tehetség piramis tetején lévő, kiemelkedő kompetenciákkal rendelkező tanítványok részére kifejlesztett programban, a tehetséggazdagító foglalkozások mellett - tudásuk, tapasztalataik megosztásával - felkészítették tanítványaikat az önálló zenekari munkára, vezetésére, működtetésére.

A program támogatói: az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő, a Nemzeti Tehetség Program és az Emberi Erőforrások Minisztériuma volt.

képek a fotógalériában

"B" tagozatos zongoristáink Budakalászon jártak...

2018. június 6-án szerdán este a Kalász Művészeti Iskola meghívásának eleget téve a TWMI "B" tagozatos zongora szakos növendékei közös koncerten vettek részt a budakalászi zongoristákkal. Az évek óta tartó baráti kapcsolat hagyományteremtő esemény lett a két iskola között, ugyanis a fantasztikus hangulatú és színvonalú koncert végén fogalmazódott meg az a gondolat, hogy a jövőben felváltva kerülnek majd megrendezésre a közös koncertek. Köszönjük a lehetőséget és várjuk az újabb találkozást!

képek a fotógalériában

Moderntánc Gála a TWMI-ben
2018. június 2. szombat

Idén második alkalommal rendezte meg a TWMI Moderntánc tanszaka az ÉVVÉGI GÁLÁT, melyen a különböző évfolyamok osztálytáncai mellett ízelítőt kaphattunk az "Enyém a vár" c. mesejáték tánc koreográfiájából és a tavasszal megrendezett Koreográfusverseny díjazottjait is újra megnézhette a kedves közönség. A gála remek hangulatú volt, melyen magas színvonalú produkciók születtek. Szeretettel gratulálunk Vincze Éva tanárnőnek és tanszakának!

képek a fotógalériában

A Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar sikerei
a Lipcsei BACH Fesztiválon 2018. június 10-én

A közönség vastapssal és hangos ovációval fogadta a TWMI fúvószenekarának műsorát a Lipcsei BACH Fesztiválon! A fúvószenekarral előadott Bach művek olyannyira lenyűgözték a szervezőket, hogy örökös meghívást kaptak a Fesztiválra! GRATULÁLUNK!!!

képek a fotógalériában

SZOKOLAI LÓRÁNT harmonika tanszakos növendékünk sikerei
a nemzetközi harmonikaversenyeken
2018. május 23-27.

Két újabb nagyszerű versenyeredményről számolhatunk be a harmonika tanszakon. A 2018. május 23-án Szerbiában - Óbecsén és 2018. május 24-27. Újvidéken megrendezett nemzetközi versenyeken SZOKOLAI LÓRÁNT növendékünk képviselte iskolánkat. Lóci mindkét megmérettetésen 1. díjat nyert, amihez szívből gratulálunk neki is és felkészítő tanárának - Szokolai Zoltánnak is és további szép sikereket kívánunk!

képek a fotógalériában

A TWMI Moderntánc tanszakának fellépése a Pomázi Gyereknapon 2018. május 26.

A tanszak tanulói Vincze Éva tanárnő vezetésével rendszeres fellépői a városi rendezvényeknek. 2018. május 26-án a gyermeknapi programsorozaton is nagy sikert arattak színes és magas színvonalú műsorukkal. Szereplésükhöz szívből gratulálunk!

képek a fotógalériában

A Magyar Rádió MÁRVÁNYTERMÉBEN jártunk...

2018. május 27-én vasárnap délután a TWMI zongora tanszakának növendéke MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR és tanára GILICE TERÉZ a Magyar Rádió Márványtermébe kapott meghívást, ahol az idei tanévben az országos versenyeken ZeTa Különdíjban részesült növendékek adtak koncertet. A fellépő gyerekekkel interjút is készítettek az elhangzó műsorszámok között, ahol érdekes kulisszatitkokat tudhattunk meg a darabokról, a gyerekek jövőbeni terveiről, hangszerválasztásukról. A hangversenyt rögzítették és most vasárnap (június 3-án) 10:30-kor adásba kerül "KEZDŐHANG" címmel a Bartók Rádió műsorában. Az elhangzott gyönyörű produkciókat érdemes meghallgatni!

képek a fotógalériában

Steinway gálán jártunk...

A TWMI zongora tanszakának növendéke MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR meghívást kapott a 2018. május 12-én szombaton megrendezésre kerülő budapesti Steinway gálára. A gálán a Szent István Konziban ősszel megtartott "Tiéd a Steinway" koncert legsikeresebb növendékei vehettek részt, akik egy gyönyörű STEINWAY SPIRIO zongorán játszhatták el műsorukat. A hangversenyt követően bemutatásra került a hangszer újítása, mely a világon egyedülálló kezdeményezés a Steinway zongorák terén. A fellépő gyerekeknek, szülőknek és a felkészítő tanároknak is fantasztikus élményben volt részük ezen a gyönyörű hétvégén. Köszönjük a lehetőséget!

képek a fotógalériában

Horváth Péter-Novák János:
ENYÉM A VÁR
a TWMI Zenés Diákszínpadának új bemutatója 2018. május 12. szombat 17.00
2018. május 13. vasárnap 17.00
2018. május 17. csütörtök 17.30

Horváth Péter - Novák János: Enyém a vár c. zenés színdarabját adja elő a Pomázi Zenés Diákszínpad 2018. május 12-én, 13-án és 17-én a Teleki-Wattay Művészeti Iskola Hangversenytermében, melyekre elővételben támogatójegyek vásárolhatók az iskola irodájában. Az előadás létrejöttét az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Nemzeti Tehetségprogram támogatta.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Szeretettel gratulálunk a fantasztikus díjakhoz! XI. ORSZÁGOS NÉGYKEZES ÉS KÉTZONGORÁS VERSENY

2018. április 6-8., BALASSAGYARMAT

A hétvégén (április 6-8. között) rendezték meg a XI. ORSZÁGOS NÉGYKEZES ÉS KÉTZONGORÁS VERSENYT Balassagyarmaton, ahol a Teleki-Wattay Művészeti Iskolát MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR és GILICE TERÉZ a tanár-diák korcsoportban képviselte és elképesztő eredményeket értek el: színvonalas játékukért, nemcsak 1. helyezést nyertek, hanem maximális pontszámukért megkapták a zsűri NAGYDÍJÁT is. Ezenkívül VEROSZTA MAGDA DÍJJAL is jutalmazták őket, amit a zsűri a legkiemelkedőbb versenyzők és tanárok számára ítélt oda. És végül, de nem utolsósorban a ZENETANÁROK TÁRSASÁGA jóvoltából kaptak egy koncertlehetőséget a MAGYAR RÁDIÓ MÁRVÁNYTERMÉBE, amit a rádió rögzíteni fog 2018. május 27-én. A koncertre Miszkuly Dóra Napsugár és Gilice Teréz szeretettel várnak ezúton is minden kedves érdeklődőt.

Gratulálunk!

Gratulálunk harmonika szakos növendékeink sikereihez !

A múlt hétvégén rendezték meg a VI. ORSZÁGOS HARMONIKAVERSENYT, Budapesten, ahol iskolánkat két növendékünk NAGY RÉKA és SZOKOLAI LÓRÁNT képviselték és nagyszerű eredményeket értek el: a 3. korcsoport két legmagasabb pontszámát kapták a versenyen.

Sikereikhez szívből gratulálunk felkészítő tanáruknak: Szokolai Zoltánnak is.

képek a fotógalériában

III. Miniature Musicali Nemzetközi Zongoraverseny SZLOVÁKIA, Párkány 2018. május 4.

Szeretettel gratulálunk zongora tanszakos növendékeinknek és felkészítő tanáraiknak, akik a III. Ifjú Zongoristák Nemzetközi Versenyén, Párkányban képviselték iskolánkat a hétvégén és a következő szép eredményekkel tértek haza:

MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR - Arany minősítés és az 1.korcsoport győztese (tanára: Gilice Teréz)

DEMJÉN TAMARA - Ezüst minősítés a 3. korcsoportban (tanára: Dudits Zsuzsanna)

LUGOSI NÓRA - Bronz minősítés az 1. korcsoportban (tanára: Dudits Zsuzsanna)

HUGYECSEK ROLAND, SZŐCS DÓRA - Bronz minősítés a 2. korcsoportban (tanáraik: Okabe Atsuko, Dudits Zsuzsanna, Gilice Teréz)

képek a fotógalériában

Gratulálunk harmonika tanszakos növendékeinknek!

Az elmúlt hónapokban a TWMI harmonika tanszakának növendékei több versenyen is összemérhették tudásukat, melyeken nagyon szépen szerepeltek, vitték iskolánk jóhírét.

2018. március. 23-án a VI. Országos Harmonikaverseny területi válogatóján, Budapesten a Dohnányi Ernő Zeneiskolában Koncz Bianka BRONZ minősítést kapott, Szokolai Lóránt ARANY minősítéssel 57 ponttal bejutott a május 13-i döntőbe.

2018. április. 13-16. között Belgrádban (Szerbia) a VI. Nemzetközi Harmonikafesztiválon egy rendkívül erős mezőnyben SZOKOLAI LÓRÁNT a II. díjkategóriában ezüst érmet nyert (23 versenyzőből 9. helyezést ért el).

2018. április. 20-24. között Ugljevikben (Bosznia és Hercegovina) a X. Nemzetközi Harmonikaversenyen 17 ország 72 városát képviselték a jelentkezők. A versenyen Szokolai Lóránt növendékünk II. Díjat (ezüst minősítést) ért el.

Szívből gratulálunk a szép eredményekhez minden növendékünknek és felkészítő tanáruknak, Szokolai Zoltánnak is!

képek a fotógalériában

GRATULÁLUNK ZONGORA SZAKOS NÖVENDÉKEINK SIKEREIHEZ!!!

I. Orbán+ Nemzetközi Zongoraverseny

CHEEK CECÍLIA KINCSŐ és MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR színvonalas játékukért a zsűri KÜLÖNDÍJÁT kapták az I. ORBÁN+ NEMZETKÖZI ZONGORAVERSENYEN!

2018. április 27-29. között rendezték meg az I. ORBÁN+ NEMZETKÖZI ZONGORAVERSENYT a szentendrei Vujicsics Zeneiskolában, ahol a Teleki-Wattay Művészeti Iskolát három növendékünk képviselte: DEMJÉN TAMARA (felkészítő tanára: Dudits Zsuzsanna), CHEEK CECÍLIA KINCSŐ és MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR (tanáruk: Gilice Teréz). Mindhárom növendékünk nagyon szépen játszott a legnépesebb 2. korcsoportban, ahol 83 versenyző mérte össze tudását !!! A fantasztikus hangulatú verseny 4 korcsoportjába a szervezők minden várakozását felülmúlva 193 zongorista jelentkezett az ország minden pontjáról és még külföldről (Németország, Észtország) is, így a jelentkezőket két zsűri hallgatta meg párhuzamosan a szentendrei Városháza Dísztermében és a Zeneiskolában is. Az első nap végén az Ünnepi Megnyitó keretén belül BALOG JÓZSEF zongoraművész koncertjét hallgathattuk meg. A második nap esti programja csodálatos, életre szóló élmény volt ORBÁN GYÖRGY és LAKOS ÁGNES Kávéházi beszélgetése a Szamos Marcipánházban, ahol a sok érdekes információ és a mesés finomságok mellett még a csembalót is ki lehetett próbálni és a zeneszerző dedikálta a gyerekek kottáit.

Szívből gratulálunk minden résztvevőnek és tanáraiknak egyaránt!

képek a fotógalériában

KOREOGRÁFUS VERSENY - 2018. április
a TWMI Moderntánc tanszakán

Áprilisban tartotta a moderntánc szak első házi koreográfus versenyét, ahol az idősebb diákok saját készítésű koreográfiájukkal mérhették össze tehetségüket. Nem titok, hogy a versennyel hagyományt szeretnének teremteni a tanszakon. A zsűri értékelése szerint a verseny rendkívül jól sikerült.

Eredményhirdetésre és a versenyszámok újbóli bemutatására a Táncgálán, 2018. június 2-án kerül sor.

képek a fotógalériában

HANGSZERBEMUTATÓ kiskoncertek a pomázi óvodákban

2018. április 23-25. között iskolánk növendékei Albrechtovics Miklósné, Gilice Teréz és Vincze Éva tanárnőkkel ismét ellátogattak a pomázi ovisokhoz rengeteg tavaszi dalocskával és a hangszerek arzenáljával, hogy megismertessék a legkisebbekkel is a zenetanulás és a tánc örömeit. A koncerteken óriási sikere volt moderntánc szakos növendékeink bemutatójának is. Nem maradt el a közös éneklés sem, melyet mindig nagy örömmel és csodálattal hallgatunk a kicsiktől. Köszönet minden pomázi óvodának, hogy ilyen nagy szeretettel fogadnak minket és gratulálunk a résztvevő növendékeinknek is.

képek a fotógalériában

Szeretettel gratulálunk a zongora tanszak újabb sikereihez 2018. március 22-25. Zenevarázslat Nemzetközi Négykezes Zongoraverseny, EGER

Szőcs Dóra - Miszkuly Dóra Napsugár ARANY DÍJ

Cheek Cecília Kincső - Albert Anna Zsófia ARANY DÍJ

Miszkuly Dóra Napsugár - Gilice Teréz NÍVÓ DÍJ

2018. március 22-25. között rendezték meg a ZENEVARÁZSLAT Nemzetközi Négykezes Zongoraversenyt Egerben, ahol iskolánkat 3 páros képviselte. SZŐCS DÓRA és MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR a 2. korcsoportban, CHEEK CECÍLIA KINCSŐ és ALBERT ANNA ZSÓFIA a 3. korcsoportban, MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR és GILICE TERÉZ a tanár-diák kategóriában mutatta be műsorát.

A versenynek az egri Eszterházy Károly Egyetem Kápolna terme adott otthont, ahol a résztvevők egy fantasztikus Steinway zongorán játszhattak. A remek hangulatú, színvonalas megmérettetésen gyönyörű eredmények születtek: két ARANY és egy NÍVÓ DÍJ, amihez szívből gratulálunk a résztvevőknek.

GRATULÁLUNK! 

VI. Nemzetközi Zongorafesztivál - 

Miszkuly Dóra Napsugár KÜLÖNDÍJ

2018. március 9-10. között rendezték meg a VI. NEMZETKÖZI ZONGORAFESZTIVÁLT Törökszentmiklóson, ahol a Teleki-Wattay Művészeti Iskola első ízben vett részt. A rendkívül jó hangulatú, magas színvonalú versenyen 5 ország (Szerbia, Szlovákia, Ukrajna, Románia és Magyarország) 65 tanulója 5 korcsoportban mérte össze tudását. A legnépesebb korcsoport 38 versenyzővel az 1. korcsoport volt, ahol iskolánkat MISZKULY DÓRA NAPSUGÁR növendékünk képviselte (felkészítő tanára: Gilice Teréz) és műsorát a zsűri KÜLÖNDÍJ- jal jutalmazta.

Eredményéhez szívből gratulálunk!