Pengetős tanszak

Lukács Zsuzsanna - gordonka művésztanár, szakvizsgázott pedagógus, mentortanár, szaktanácsadó

Della Corte Anita - hegedű tanár

Remenyik Gabriella - hegedű tanár

Szigetiné Széles Tímea - hegedű tanár

Veres Zoltán - gitár tanár

2004 - től tanít klasszikus gitárt a pomázi művészeti iskolában. Az elmúlt 18 évben az Intézmény motorjává vált, nincs olyan rendezvény, program, amelyből ne venné ki a részét. 

A koncertezés helyett a zenetanítást választotta hivatásul, növendékeinek a zenélélés örömét, szeretetét szeretné átadni. 

A gitár mellett kamarazenét is oktat, emellett a Pomázi Ifjúsági Fúvószenekar munkáját segíti.

veres.zoltan@twmi.hu


Knyazoviczki Zoltán - gitár tanár, mesterpedagógus

28 éve tanít művészeti iskolánkban. A gitár és kamarazene oktatás mellett a Dunakanyar Gitáregyüttes vezetője is, amellyel számos hazai és nemzetközi szereplésen, utazáson vettek részt. 

Két évtizede állandó szervezője, lebonyolítója intézményünk nemzetközi Comenius, Erasmus programjainak, rendszeres közreműködője az iskola rendezvényeinek. Megalakulása óta aktív tagja a Zenés Színpad, illetve a Nullpont Műhely társulatának. A Teleki - Wattay Művészeti Iskolában fél állásban dolgozik, jelenleg 11 növendéket tanít. 

A Tanár úr azért választotta hivatásának a zenepedagógiát, mert minden benne van, amit nagyon szeret. "Ebben a "munkában" lehet zenével foglalkozni és lehet a gyerekekkel foglalkozni... úgyhogy zenetanárnak lenni a legjobb!"

Papp Tímea - hárfa tanár

Papp Tímea négy éve tanít iskolánkban, mint a hárfatanszak alapító tanára. A tanszak dinamikusan növekszik, a Tanárnőnek jelenleg 10 tanítványa van, a 9 évestől egészen az egyetemi korosztályig. 

A tanítás mellett 2017 óta hárfa szólamvezetője az Óbudai Danubia Zenekarnak, emellett Nagy Judit fuvolaművésszel számos duókoncerten vesz részt. 

A Tanárnő számára nagyon motiváló, amikor látja, hogy amit tanít a gyerekeknek, azt meg is tudják valósítani, és örömüket lelik benne!