Társművészetek tanszak

Vincze Éva - társművészet tanszak vezetője, moderntánc tanár 

2015-ben indította el a moderntánc tanszakot művészeti iskolánkban. Napjainkban már öt csoporttal és mintegy hatvan tanulóval foglalkozik! A tanítás mellett szabadúszó táncművészként is közreműködik különféle formációkban és produkciókban. 

A Tanárnő, a versenyeken, fellépéseken, táborokon kívül, rendszeres iskolán kívüli programokat szervez tanítványai részére, legyen az színházi előadás, vagy éppen nemzetközi kapcsolat, utazás. 

Évi tanítványai sikeresen vesznek részt versenyeken, de ennél fontosabbnak tartja, hogy olyan értékeket adjon át a jövő nemzedékének, amely végig kísérheti őket életük során. 

Haranginé Csuta Anna - képzőművészet tanár

A Tanárnő 25 éve tanít a pomázi Teleki – Wattay Művészeti Iskolában! A művészeti iskola lehetőséget nyújt számára, hogy az általános iskolai, vizuális kultúra tárgy oktatásánál magasabb szinten adja át tudását a gyerekeknek! 

A TWMI képzőművészet szak fő tevékenysége a festészet és a grafika, ezen belül minden olyan technika, amely tárgyi feltételeihez hozzájutnak. A Tanárnő tanszakáról -az elmúlt években- országos első helyezettek, döntősök kerültek ki és nagy öröm számára, ha tanítványai a képzőművészet szakon tanulnak tovább.

harangine.csuta.anna@twmi.hu 

Somhegyi György: színjáték tanár

2008-ban a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban érettségizett. Egy évet töltött az ELTE magyar szakán, majd két évig az Új Színház stúdiójában tanult. 2011-2016 között a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatója volt. Egyetemi gyakorlatát az Örkény Színházban és a Radnóti Színházban töltötte. 2016-tól a Miskolci Nemzeti Színház tagja.