Társművészetek tanszak

Vincze Éva - társművészet tanszak vezetője, moderntánc tanár 

Hét éve indította el a moderntánc tanszakot művészeti iskolánkban. Napjainkban már öt csoporttal és mintegy hatvan tanulóval foglalkozik! A tanítás mellett szabadúszó táncművészként is közreműködik különféle formációkban és produkciókban. 

A Tanárnő, a versenyeken, fellépéseken, táborokon kívül, rendszeres iskolán kívüli programokat szervez tanítványai részére, legyen az színházi előadás, vagy éppen nemzetközi kapcsolat, utazás. 

Évi tanítványai sikeresen vesznek részt versenyeken, de ennél fontosabbnak tartja, hogy olyan értékeket adjon át a jövő nemzedékének, amely végig kísérheti őket életük során. 

Haranginé Csuta Anna - képzőművészet tanár

Simoncsics Zsófia: színjáték tanár

Zsófi 4 éves korában iratkozott be a TWMI zeneóvodájába, majd a csellótanszak növendéke lett. Párhuzamosan a Zenés Színpad társulatához is csatlakozott, amely olyannyira hatással volt rá, hogy eldöntötte, hogy a színjátszást választja hivatásának. Iskolánkban 2015 - ben vette át a Zenés Színpad és a színjátszás tanszak vezetését, ahol jelenleg négy csoportja van, a legkisebbektől egészen a felnőttekig.

 A Tanárnő folyamatosan képzi magát, a művészi végzettségei mellé a jövő évben évben magyar - ének szakos pedagógusként is diplomázik! 

Zsófi szerint a dráma azért tud sokat adni, mert egy jó csoportban lehet folyamatosan az ember, a saját gondolatait ki tudja fejezni művészi formában és a játékon keresztül a kreatív képességek is felszabadulhatnak!