Családi Művészeti Nap a TWMI-ben 

2023. június 11. vasárnap

2023. június 11-én vasárnap rendezzük meg hagyománnyá vált, népszerű eseményünket, melyen minden általunk oktatott művészeti ág felvonul. A családok gyermek és felnőtt tagjai élvezettel ismerkednek minden évben a hangszerekkel, emellett lehetőséget kapnak, hogy kipróbálják magukat színjáték, moderntánc, képzőművészet területeken is, mindezt tanáraink és tanítványaink vezetésével, kreatív és szórakoztató formában.

Pomáz és környéke népszerűvé vált az elmúlt években, a lakóparkokba rengeteg fiatal pár, család költözött, akik számára nagy segítség lehet egy ilyen alkalom, hiszen bepillantást kaphatnak cseperedő gyermekeik fejlesztésének lehetőségeibe. 

A programokra saját épületünkön túl a Teleki- Wattay Kastély szobáiban, tornácán és a park területén összesen tíz különböző helyszínen várjuk az érdeklődőket. Az eligazodást tanáraink, illetve egy tanítványunk által készített térkép segíti idén is. A térképen pecsétek is gyűjthetők az egyes állomásokon, majd a művészeti nap végén ajándékkal kedveskedünk a szorgalmas látogatóknak.

Az eseményre érkezőket a hangulatos lépcsősoron élőzene várja, 9 órától regisztráció a hangversenyterem előterében, 9.30-kor pedig egy "komolytalan" zenés nyitókoncert, melyen tehetséges tanítványaink mutatnak be számos hangszert. Ezután a térkép segítségével mindenki az érdeklődésének megfelelően felkeresheti az állomásokat.

Várunk szeretettel minden családot június 11-én vasárnap a TWMI-ben, de addig is találkozzunk színdarab bemutatónkon és koncertjeinken!